Kaijansinkko jatkaa Kirittärien kakkospelinjohtajana myös kaudella 2021

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Naisten Superpesiksen hallitseva Suomen mestari ja tämänhetkinen sarjajohtaja Jyväskylän Kirittäret on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kakkospelinjohtajansa Petri Kaijansinkon kanssa.

Tuleva kausi on Petri Kaijansinkolle viides peräkkäinen Kirittärien toisena pelinjohtajana ja peräti 32. kausi pelinjohtotehtävissä superpesis/mestaruussarjatasolla.

Pete Kaijansinkko
Pete Kaijansinkko
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Kaijansinkko aloitti pääsarjatasolla pelinjohtajana vuonna 1987 Jyväskylän Kirissä ja on toiminut ykkös-tai kakkospelinjohtajana Kirittärien ja Kirin lisäksi Lapuan Virkiässä, Oulun Lipossa, Pattijoen Urheilijoissa, Porin Pesäkarhuissa, Hyvinkään Tahkossa sekä Rauman Ferassa.

”Motivaatio jatkaa edelleen muun seuratyön rinnalla valmennusryhmän jäsenenä on kova. Pelinjohtaja Nalle Viljasen tiimissä on hienoa toimia ja auttaa omalta osaltani pelaajia sekä joukkuetta. Meillä on myös seurassa asiat hyvässä tilassa ja samanaikaisesti jatkuva halu kehittää toimintaamme. Se potkii arjen toimissa itseänikin yhä paremmaksi. Lisäksi päätöstäni helpotti se, että tiedän Kirittärien superpesisjoukkueen olevan ensi kaudellakin erittäin kilpailukykyisen”, perustelee Pete päätöstään jatkaa ja kiittää samalla seuran johtokuntaa sekä Nalle Viljasta valmennuksen johtajana luottamuksesta.

Pelinjohtajat Viljanen ja Kaijansinkko aikalisällä
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Kirittärien pelinjohtaja tulevallakin kaudella on vuosi sitten tehdyn kaksivuotisen sopimuksen myötä Nalle Viljanen. Fysiikkavalmennuksesta vastaa pari viikkoa sitten jatkosopimuksen tehnyt Vesa Rantanen.

#yhdessähuipulla2020

Lue myös