Mestaruusviisikko jatkaa Kirittärien valmennuksessa 2023

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Vuoden pelinjohtajaksi kaudella 2022 valittu Mattias Kitola jatkaa Kirittärien viuhkassa myös kaudella 2023. Kitolalla on sopimus myös kausista 2024 ja 2025. 

Myös koko muu valmennustiimi jatkaa syksyn kokoonpanolla. II-pelinjohtaja kaudella 2023 Katja Saari, henkinen valmennus Riitta Holappa, fysiikkavalmennus Saija Sunnari ja Vesa Rantanen. Joukkueenjohtajaksi paluun tekee Kirittäristä aiempina vuosina tuttu Harri “Allu” Gerlach.

Kuva Pablo Casso

”Ensimmäisestä päivästä alkaen joukkueen ja seuran kanssa on ollut erittäin mukava toimia ja se, että tuttuja naamoja on pelaajisto täynnä ja sama valmennustiimi jatkaa ympärillä helpottaa varmasti edellisen kauden päälle rakentamista. Viime vuonna aika kiireellä tapahtui paljon asioita.”, kertoo viime kaudella Kirittäret mestaruuteen johtanut Kitola.

“Nyt tuntuu, että meillä on ollut enemmän aikaa valmennustiiminä tutkia isoa kuvaa ja saatu tuossa tosi hyviä keskusteluja ja ideoita ryhmänä, joista on päästy vähän uusia juttuja tuomaan jo joukkueen arkeenkin. Itsellä kun ihan hirveän mittavaa pelinjohtouraa ei ole niin pidän kyllä arvossaan sitä, että valmennustiimissä on kokemusta niin pelaajana kuin pelinjohtajana olemisesta, sekä niissä rooleissa menestymisestä. Lisäksi tutut valmentajat takaavat Kirittärien arvojen ja historian siirtymisen myös uuden stadionin uuteen pukukoppiin.”, Kitola jatkaa.

Kuva Pablo Casso

 “Tällä hetkellä on fiilis että joukkueessa menee aika kivasti ja jokaiselle on saatu henkilökohtaisella tasolla mietittyä painopisteitä. Nuoriso-osaston kanssa tuossa on reilu kuukausi väännetty ja heistä kyllä motivaatio ja kehittymisen halu huokuu. Nyt joulukuun alussa kokeneempi osasto liittyy ryhmään mukaan ja koko ringin laajuudella tehdään pari viikkoa hommia ennen pientä joulutaukoa. Sitten tammikuun alussa päästäänkin jo tekemään ensimmäiset tulokselliset mittaukset harjoituspelien muodossa.”, kommentoi Kitola uuden harjoituskauden aloitusta.

Kuva Pablo Casso

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös