Kirittärien johtokunta valittiin syyskokouksessa

 – Yleinen

Jyväskylän Kirittäret ry:n syyskokous pidettiin 01.12.2022. Kokouksessa valittiin myös Kirittärien vuoden 2023 johtokunta. Puheenjohtajana jatkaa Henna Virkkunen.

Varapuheenjohtajaksi valittiin aiemmin puheenjohtajanakin toiminut Pia Tolonen, joka nyt muutaman vuoden tauon jälkeen tekee paluun johtokuntaan. 

Uusina jäseninä erovuoroisten tilalle valittiin Sami Mäkinen ja Jaana Vapaavuori. Entisistä jäsenistä johtokunnassa jatkavat Armi Ahola, Aki Korpinen, Toni Niininen ja Marjut Sibenberg. Sihteeriksi kutsuttiin edelleen Sini Siekkinen

”Meillä on erinomainen porukka nyt koossa, ja tällä vahvuudella on ilo lähteä rakentamaan tulevaa kautta, seuran toimintaa ja ottelutapahtumia uudella stadionilla”, Henna Virkkunen kehuu. 

Hän haluaa lämpimästi kiittää Kirittärien puolesta nyt pois jääneitä johtokunnan jäseniä Risto Pitkästä ja Silja Rehusta heidän arvokkaasta työstään kuluneina vuosina. 

Kirittäret lähtee tulevallakin kaudella pelaamaan Suomen parasta pesäpalloa ja tavoittelemaan kultaa. Samalla seura haluaa huippupesäpallon kautta tuottaa yleisölle elämyksiä ja kannustaa myös kaikkia liikunnallisen elämäntavan pariin. 

”Kirittärien toiminnassa korostuvat ensi vuonna erityisesti vastuullisuuden teemat; niin talouden, sosiaalisen vastuun kuin ympäristönkin osalta. Tässä työssä mahtavat yhteistyökumppanimme ovat meille korvaamattoman tärkeitä”, Virkkunen sanoo. 

Kirittäret on asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali vuonna 2024. Seuran hiilijalanjälki kartoitettiin tänä vuonna. 

Kirittärien johtokunta 2023 ja vastuualueet 

Henna Virkkunen, puheenjohtaja (yhteiskunta)
Pia Tolonen, varapuheenjohtaja (ottelutapahtumat)
Armi Ahola (urheilu, super) 
Aki Korpinen (yritykset) 
Sami Mäkinen (viestintä, markkinointi)
Toni Niininen (tekniikka, turvallisuus) 
Marjut Sibenberg (talous)
Jaana Vapaavuori (talent) 
Sini Siekkinen, sihteeri

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös