Otteluennakko pe 01.07.2022 klo 18 Kirittäret – Pori

 – Otteluennakko, Superpesis

Keskiviikkona Porissa Kirittäret aiheutti Pesäkarhuille kauden ensimäisen tappion suoraan lukemin 0-2, joukkueet kohtaavat nyt heti uudelleen.

Viime kauden mestari Porin Pesäkarhut on varmasti mielenkiintoisin vierailija jyväskyläläisyleisölle tänä kesänä. Viime vuoden finaalivastustajat ottivat toisistaan mittaa keskiviikkona 29.06.2022 Porissa, jossa Kirittäret vei ottelun suoraan 0-2. Tämä oli porilaisten ensimmäinen tappio koko kesänä. Keskiviikon ottelu oli naispesistä parhaimmillaan, joten illalla on odotettavissa todella näkemisen arvoinen peli.

Seuraa heitä

Pexsäkarhujen kärki Juka – Itävalo – Peltonen on sarjan ehdotonta eliittiä. Porissa Kirittärien ulkokenttä onnistui kärjen pelin rikkomisessa hyvin, mutta tänään on taas uusi päivä. Kirittärien Kati Tanhua meni erinomaisesti kentälle ja vastaavia onnistumisia kaivataan myös illalla, jotta päästää rakentamaan kotiuttajille kotiutustilanteita. Kotiuttajajokerit Susanna Puisto ja Sara Kujanen ovat varmasto molempien pelinjohtajien silmätikkuna ja paljon on pohdittu miten heidät voitaisiin pelata pois.

Pelinjohtajien kommentit

Jarkko Pokela, Pesäkarhut

– Kirittäret löi todella hyvin keskiviikkona Porissa, mitä toki tuolta materiaalilta voidaan odottaakin. Sisäpelin on meillä parannuttava, viimeksi tehtiin liikaa virheitä ja emme saaneet riittävästi jatkumoa peliin. Lyöntivuorot loppuivat huonoon kohtaan. Olennaisinta on, että saisimme rikottua Kirittärien sisäpeliä ja pystyisimme pelaamaan oman pelitavan mukaisesti. Kova peli on tulossa ja keskiviikkona saimme jo tuntumaa missä mennään. Meillä paketin rakentaminen on vielä aika lailla kesken.

Nalle Viljanen, Kirittäret

– Molemmat joukkueet varmasti katsovat videolta tarkasti mitä pitää parantaa, ja ehdottomasti nälkäinen Pesäkarhut saadaan Hippokselle. On ihan selvä asia, että he haluavat revanssin. Meidän pitää olla ulkokentällä valppaina eikä antaa heille läpilyöntimahdollisuuksia. Vaihtotilanteissa täytyy myös olla tarkkana, sillä pallo saattaa kulkea vieläkin kovempaa perjantaina Hippoksella.  

Vältä ruuhkaa lippuluukulla, osta otteluliput kätevästi ennakkoon Nettilipusta: https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret-pesakarhut-2-2

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös