Kirittäret etsii vielä peliriemua

 – KirittäretTalent otteluraportit, Otteluraportit, Superpesis, Talent

SMJ kellisti Kirittäret hallissa toistamiseen.

Kirittäret kohtasi talvikaudella toistamiseen Seinäjoen Mailajussit. Lopputulos oli sama kuin kuusi viikkoa sitten Tammi Cupissa eli SMJ vei voiton lukemin 2-0 (3-1, 2-1).

Ottelun striimiä ei ehditty näkemään, mutta pelinjohtaja Mattias Kitola kertaa muutama tunti pelin jälkeen pelitapahtumia.

– Peli oli välillä meidän osalta ihan ok, välillä sitten taas ei. Meillä on uusi projekti käynnissä ja tässä on taso missä tällä hetkellä mennään. Tässä on sekä pelillisiä että henkisiä juttuja miksi peli ei vielä oikein pyöri. Juoksun tappiosta on pitkä matka juoksun voittoon ja tähän emme tällä hetkellä kykene. Osaaminen ja lajitaidothan meillä on viimeisen päälle, samoin fyysinen kunto ja voimapuoli. Siinä ei jäädä varmaan kenellekään. Porukalla pitää miettiä keinot, miten nämä juoksun-kahden tappiot käännetään voitoiksi.

– Hyvää oli se, että olimme rauhallisempia ja suunnitelmallisempia tasa- tai tappiotilanteessa verrattuna esimerkiksi kuukauden takaiseen Kempele-peliin. Teimme tänään kuitenkin liikaa merkkivirheitä, tuli kopinnostopaloja ja myös räpylästä annettiin jonkin verran. Välähdyksiä oli, mutta perustekemisen taso pitää olla korkeampi. Sellainen pelin tuntu ja riemu on joukkueelta vielä hakusessa, kaipaamme peliin enemmän räiskyvyyttä ja rallattelua. Vähän samanlaisia juttuja tässä käydään läpi kuin viime kauden runkosarjan lopussa, nyt meillä on vielä enemmän aikaa löytää oikeita ratkaisuja. Tämä taso millä nyt mennään pelillisesti ei kelpaa.

– Alkavalla viikolla Jyväskylän seudun koululaisilla on talviloma ja pidämmekin harjoittelussa omatoimijakson. Joukkue kaipaa myös pikkuisen akkujen latailua. Sen jälkeen pidämmekin kaksi perättäistä leiriviikonloppua. Ensimmäinen on enemmänkin joukkueen hengenkohotukseen, toinen taas lajitoistoihin liittyvä. 17.3 kohtaamme sitten Raumalla Feraa vastaan ja hallikautemme päättyy siihen. Pääsiäisen jälkeen lähdemme leireilemään Espanjaan viikoksi.

Kirittärien Talent-ryhmä pelasi SMJ Akatemiaa vastaan myös ottelun, joka päättyi kotareidenkin jälkeen tasanumeroihin 1-1 (6-5, 1-3, 2-2k).

#mestareidenmatkassa #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret

Lue myös