KirittäretTalent lähtee kauteen 2022 pelaajakehitys ytimessä

 – Yleinen

Kirittärien B-tytöillä kotiavaus Hippoksella tänään ti 10.05. klo 18. KirittäretTalent Ykköspesiskausi alkaa lauantaina 14.05. Hippoksella ja Suomensarja sunnuntaina 15.05. Yrttisuolla.

KirittäretTalentin vastuuvalmentaja Mattias Kitola summaa kauden 2022 tavoitteita seuraavasti.

– KirittäretTalentissa tärkeintä on pelaajien kehittyminen. Ykköspesiksessä ja suomensarjassa tavoitteena on saada jatkuvuutta sarjapaikan säilymisellä ja pitää sopiva pelaajapolku kaikille pelaajille. Meillä on KirittäretTalentissa laaja 28 pelaajan rinki, joten ottelukuormaa voidaan jakaa mukavasti kauden aikana, jotta yksittiselle pelaajalle ei tule liikaa pelejä kerralla.

– Myös C-junioreissa on erittäin lupaavia pelaajia tulossa. C-tytöt ovat aloittanet hienosti leirikarsintasarjan kahdella voitolla. KirittäretTalent Suomensarjan ja C-tyttöjen pelinjohtajana tällä kaudella toimi Nea Moilanen.

– Ykköspesiksesä uskoisin KirittäretTalentilla olevan erittäin kilpailukykyinen joukkue. KirittäretTalent ei voi osallistua Ykköspesiksen nousukarsintapeleihin, joten sieltä ei saisi tärkeää pudotuspelikokemusta painepeleistä. B-tytöissä tuli viime kaudella menestystä kuten myös talvella tyttöjen halli-sm-lopputurnauksesta, joten luonnollisesti tavoitteet B-tyttöjen Superpesiksessä ovat ylemmissä pudotuspeleissä ja niissä pärjäämisessä.

Kirittäret B-tytöt avasi kautensa B-tyttöjen Superpesiksen runkosarjan lohkossa C torstaina 5.5. 1-2s (2-10, 2-1, 0-1) vierasvoitolla Kajaanin Palokerhosta.

B-tyttöjen kotiavaus on tänään tiistaina 10.05.2022 klo 18 Hippoksella, kun vastaan saapuu Joensuun Maila. Sen jälkeen Talent B ohjelmassa onkin peräti 4 ottelun vieraspeliputki ja kotona Hippoksella pelataan seuraavan kerran vasta 20.06. Oulun Lippoa vastaan. Loppukaudella vastaavasti Kirittäret B-tytöt pelaa vain kerran vieraissa. Kirittärien kausikortilla B-tyttöjen kotipeleihin on vapaa pääsy.

KirittäretTalent pelaa Ykköspesistä ja B-tyttöjen Superpesistä Hippoksella, Suomensarjaa pelataan taas Yrttisuon kentällä. Ykköspesiksen kotiavaus on Hippoksella lauantaina 14.05.2022 klo 15 ja Suomensarjan Yrttisuolla sunnuntaina 15.05.2022 klo 16,

Kiritäret B-tyttöjen ja Suomensarjan sarjaohjelma: https://www.kirittaret.fi/otteluohjelma-b-tytot-suomisarja/
KirittäretTalent Ykköspesiksen sarjaohjelma: https://www.kirittaret.fi/otteluohjelma-kirittaret-ykkospesis-2022/

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Viimeaikaisia uutisia