Kirittäret aloittaa yhteistyön Tanhuvaaran Urheiluopiston kanssa

 – B-tytöt, Superpesis, Yleinen

Tanhuvaaran Urheiluopisto Savonlinnassa on alkavalla talviharjoituskaudella Kirittärille tärkeä harjoituspaikka ja yhteistyökumppani. Superpesisjoukkue ja myös ykköspesikseen noussut kakkosjoukkue/b-tytöt tulee käyttämään Tanhuvaaraa viikonloppuleireillään muutaman kerran talven aikana.

Tanhuvaaran Urheiluopistolle tänä syksynä valmistunut nykyaikainen ylipainehalli on Kirittärien talven halliharjoittelussa merkittävässä roolissa.

”Hipposhallissa tehdyn remontin myötä sieltä poistui lähes 30 vuotta palvellut levitettävä matto, eikä kaupunki enää hankkinut sinne uutta vastaavaa. Niinpä meiltä poistui mahdollisuus pelata, lyödä pitkää lyöntiä ja tehdä pelitilanneharjoittelua Hipposhallissa. Näinollen joudumme hakemaan halliolosuhteita muualta ja päädyimme muutaman leiriviikonlopun järjestelyissä Tanhuvaaran monipuolisiin palveluihin. Superin joukkueen lisäksi myös kakkosjoukkueemme, sen nuoret pelaajat tarvitsevat laadukkaat harjoitusolosuhteet ja me Kirittärissä haluamme panostaa myös siihen. Lisää kustannuksia nämä Tanhuvaarassa vierailut tuovat toki seuralle, mutta ilman halliharjoittelua laadukas valmistautuminen kauteen 2021 ei ole mahdollista”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo ja kiittää Tanhuvaaran Urheiluopistoa harjoitusolosuhteista ja myötämielisestä suhtautumisesta yhteistyöhön.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

Lue myös