Kirittärien harjoituskausi hyvässä vauhdissa

 – Superpesis

13.1.2020  Kirittäret vietti 5. leiriviikonloppuaan tällä kertaa Kuortaneella ja pelasi siellä 3 harjoituspeliä Roihua ja Seinäjokea vastaan. Kolmen päivän leirin toisena päivänä lauantaina Kirittäret pelasi kaksi ottelua, ensin ykkösen kärkiporukoihin kaavailtua Roihua vastaan tuli voitto 2-0 (5-0, 4-3). Lauantain toinen peli Kirittäret-Seinäjoki päättyi 2-0 (7-0, 7-1) ja ottelun lyöjätykki oli Ella Mäkelä 6 lyödyllä. Ella […]

13.1.2020 

Kirittäret vietti 5. leiriviikonloppuaan tällä kertaa Kuortaneella ja pelasi siellä 3 harjoituspeliä Roihua ja Seinäjokea vastaan.

Kolmen päivän leirin toisena päivänä lauantaina Kirittäret pelasi kaksi ottelua, ensin ykkösen kärkiporukoihin kaavailtua Roihua vastaan tuli voitto 2-0 (5-0, 4-3).

Lauantain toinen peli Kirittäret-Seinäjoki päättyi 2-0 (7-0, 7-1) ja ottelun lyöjätykki oli Ella Mäkelä 6 lyödyllä.

Ella kommentoi omasta pelistään: ”Oli mukavaa pelata, positiivinen yllätys! Pelattiin nousujohteista peliä, eilisestä parannettiin ja myös pelin edetessä.”

Ella Mäkelällä oli kaudelle 2020 edessään paluu kasvattajaseuraan. Millä miettein harjoituskausi lähtenyt käyntiin?

”Oli tiedossa että kovaa treenataan. Siltä on maistunutkin eli erittäin hyvältä! Joukkueessa on hyvä meininki päällä.” iloitsee Ella.

Sunnuntaina kolmantena leiripäivänä Kirittäret pelasi varsin juonioripainotteisella kokoonpanolla vielä uudelleen Roihua vastaan ja peli päättyi 1-1 (4-3, 2-4).

Nalle Viljanen oli varsin tyytyväinen alkuvuoden harjoituksiin ja leireihin:

”Erittäin tyytyväinen puoleentoista viikkoon, ollaan pidetty 11 lajiharjoitusta ja iso määrä palavereja. Leirillä oli 18 pelaajaa mukana, oli 15 vuotias Partanen tai kokeneempi Kirsilä niin erittäin hyvää peliä, vaikka aina parannettavaa on.”

”Eriityisesti tyytyväinen olen ykköskärjen peliin. Jos Karttusen Venla on ollut tähän asti ’pikkutyttö’, niin ei ole enää. Venla tulee olemaan ensi kesänä kova pelaaja.”

Kirittärien kausi jatkuu harjoitusten merkeissä. Helmikuulla pelataan Hipposhallissa ensin kaksi harjoituspeliä la 15.02. 17:30 Kirittäret – Seinäjoki ja su 16.02. klo 16:00 Kirittäret – Joensuu. Halli-SM alkulohko pelataan seuraavana viikonloppuna la 22.02. Hipposhallissa.

Otteluohjelma (myös harjoituspelit):
https://www.kirittaret.fi/superpesis/otteluohjelma-2020/

Kooste Kuortaneen leiristä Kirittärien Youtube-kanavalla:
https://www.youtube.com/watch?v=MdMTU1pJyGU

Viimeaikaisia uutisia