Lumme Energia Kirittärien pääyhteistyökumppanitason kumppaniksi

 – Superpesis

17.1.2020  Lumme Energian ja Kirittärien välinen yhteistyö laajenee pääyhteistyökumppanitason suuruiseksi. Lumme Energia on vahvasti paikallinen yritys joka haluaa olla ja on jo nyt edelläkävijä omalla alallaan. ”Olemme välittävä, kantaa ottava, vastuullinen ja uudistava energia-alan toimija. Näemme Kirittärien toiminnassa paljon samoja piirteitä ja sikäli yhteistyö ammattimaisen ja oman toimialansa huippuosaajan kanssa on meille hyvin luontaista ja […]

17.1.2020 

Kuvassa vasemmalta: Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine, Pete Kaijansinkko, ”Virtaa yrityksille”- projektipäällikkö Tero Vänttilä, Aurinkomyynnin vetäjä Joonas Kinnunen ja Laura Toikkanen.

Lumme Energian ja Kirittärien välinen yhteistyö laajenee pääyhteistyökumppanitason suuruiseksi.

Lumme Energia on vahvasti paikallinen yritys joka haluaa olla ja on jo nyt edelläkävijä omalla alallaan. ”Olemme välittävä, kantaa ottava, vastuullinen ja uudistava energia-alan toimija. Näemme Kirittärien toiminnassa paljon samoja piirteitä ja sikäli yhteistyö ammattimaisen ja oman toimialansa huippuosaajan kanssa on meille hyvin luontaista ja mieluisaa. Haluamme on mukana Kirittärien menestystarinassa”.

”Hienoa päästä tekemään yhä laajempaa ja syventävää yhteistyötä Lumme Energian kanssa. Neuvottelujen aikana huomasimme useaankin otteeseen, että molemmilla osapuolilla on hyvin yhtenäiset näkemykset kumppanuuuden tuomista mahdollisuuksista. Meille molemmille on tärkeää kehittää toimintaamme jatkuvasti ja olla omalla alallamme huipulla myös tulevaisuudessa.” toteaa Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko tyytyväisenä nyt tehtyyn merkittävään sopimukseen.

Lisätietoja antaa Petri Kaijansinkko pete.kaijansinkko(at)kirittaret.fi

#yhdessähuipulla2020

Viimeaikaisia uutisia