Jyväskylän kaupunki jatkaa Kirittärien pääyhteistyökumppanina

 – Superpesis

20.1.2020  Koululaispeli avaa kauden 2020 Hippoksella pe 15.5. klo 12.30 alkaen. Kirittärien ja Jyväskylän kaupungin tiivis, laaja-alainen yhteistyö jatkuu. Tuoreen pääyhteistyökumppanuuden myötä Jyväskylä on yksi Kirittärien merkittävimmistä kumppaneista kaudella 2020. Perinteisten näkyvyyselementtien lisäksi kaupunki on vahvasti mukana Kirittärien muutamissa superpesisotteluiden ottelutapahtumissa. Kauden 2020 erikoistapahtuma on Hippoksen pesäpallostadionilla perjantaina 15.5. pelattava Kirittärien ensimmäinen kotiottelu. Ottelu alkaa […]

20.1.2020 

Koululaispeli avaa kauden 2020 Hippoksella pe 15.5. klo 12.30 alkaen.

Kirittärien ja Jyväskylän kaupungin tiivis, laaja-alainen yhteistyö jatkuu. Tuoreen pääyhteistyökumppanuuden myötä Jyväskylä on yksi Kirittärien merkittävimmistä kumppaneista kaudella 2020.

Perinteisten näkyvyyselementtien lisäksi kaupunki on vahvasti mukana Kirittärien muutamissa superpesisotteluiden ottelutapahtumissa. Kauden 2020 erikoistapahtuma on Hippoksen pesäpallostadionilla perjantaina 15.5. pelattava Kirittärien ensimmäinen kotiottelu. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 12.30 ja Jyväskylän kaupungin ala- ja yläkoulujen oppilaat ovat kutsuttuna peliin.

”Vastaavia koululaispelejä on järjestetty muutamilla superpesispaikkakunnilla viime vuosina ja ne ovat saaneet hyvän vastaanoton. Uskon, että myös meillä Jyväskylässä saadaan lapset ja nuoret hyvin liikkeelle tähän tapahtumaan. Haluamme yhdessä kaupungin kanssa antaa tällä muotoa mahdollisuuden koululaisille tutustua pesäpalloon lajina. Itse tapahtumassa ja sen tauko-ohjelmissa on paikalla myös muiden lajien tähtiurheilijoita, joita lapset ja nuoret pääsevät tapaamaan”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

#yhdessähuipulla2020 #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis

Viimeaikaisia uutisia