Skydda uutena yhteistyökumppanina Kirittärien pääyhteistyökumppaniksi

 – Superpesis

27.1.2020  Pohjoismaiden johtava henkilönsuojainten toimittaja Skydda ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen ja Skydda on jatkossa yksi Kirittärien pääyhteistyökumppani. ”Siinä missä Kirittärien vahvat osaajat ottavat koppeja pesäpallokentillä, me Skyddalla otamme kopin yritysten työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Skydda on vahva asiantuntija omalla alallaan työturvallisuudessa rakennuksilla ja teollisuudessa. Skydda tukee laajasti suomalaista urheilutoimintaa ja Kirittärien ollessa yksi […]

27.1.2020 

Kirittärien pelaajista Kati Tanhua ja Ella Korpela sekä Skyddan Jyväskylän myymälävastaava Anne Lautala.

Pohjoismaiden johtava henkilönsuojainten toimittaja Skydda ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen ja Skydda on jatkossa yksi Kirittärien pääyhteistyökumppani.

”Siinä missä Kirittärien vahvat osaajat ottavat koppeja pesäpallokentillä, me Skyddalla otamme kopin yritysten työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Skydda on vahva asiantuntija omalla alallaan työturvallisuudessa rakennuksilla ja teollisuudessa. Skydda tukee laajasti suomalaista urheilutoimintaa ja Kirittärien ollessa yksi Suomen menestyksekkäimpiä naisjoukkueita, haluamme olla tukemassa myös heidän menestystarinaa. On hienoa päästä mukaan Kirittärien matkaan ja odotamme innolla millaisia pelikuvioita pääsemme tulevaisuudessa yhdessä rakentamaan”, Skydda Suomen toimitusjohtaja Toni Schlobohm toteaa.

Skydda on täysin uusi yhteistyökumppani Kirittärille ja täydentää pääyhteistyökumppanijoukkoa sekä kaiken kaikkiaan yhä laajempaa kumppaniverkostoa erinomaisesti.
”Pelinjohtajamme Nalle Viljanen otti yhteyttä Skyddaan ja varsin nopeasti asiat etenivät neuvotteluissa nyt solmittuun merkittävään kaksivuotiseen sopimukseen. Upea juttu meille on saada uusia kumppaneita Skyddan tyyppisesti matkaan mukaan. Lisäksi on ollut hienoa huomata se, että varsin monet yritykset ovat nyt lähteneet tekemään meidän kanssa monivuotista yhteistyökumppanuutta. Olemme tällä hetkellä erittäin hyvin aikataulussa kumppanimyynnissä niin kaudelle 2020 kuin myös tulevaisuuden suhteenkin”, kertoo Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko tyytyväisenä.  

Kuvat Foto-Antti

#yhdessähuipulla2020 #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis #skydda

Viimeaikaisia uutisia