Kirittärille palkintoja Keski-Suomen Urheilugaalassa

 – Superpesis, Yleinen

31.1.2020  Vuoden Urheilutekona palkittiin Kirittärien Suomen mestaruus. Venla Karttunen palkittiin Jokeri-palkinnolla. Jokeri-palkinto: Venla Karttunen Perustelut: Naisten Superpesiksen kestomenestyjän kymmenenkertaisen Suomen mestarin Kirittärien joukkueeseen on nuorten pelaajien ollut vaikea murtautua. Venla Karttunen nousi joukkueen pelaavaan kokoonpanoon jo 15-vuotiaana kesällä 2018 ja sen jälkeen hänen roolinsa joukkueessa on vain vahvistunut. Venla Karttunen lahjoittaa 500 euron palkintorahan Keski-Suomen […]

31.1.2020 

Vuoden Urheilutekona palkittiin Kirittärien Suomen mestaruus. Venla Karttunen palkittiin Jokeri-palkinnolla.

Jokeri-palkinto: Venla Karttunen

Perustelut: Naisten Superpesiksen kestomenestyjän kymmenenkertaisen Suomen mestarin Kirittärien joukkueeseen on nuorten pelaajien ollut vaikea murtautua. Venla Karttunen nousi joukkueen pelaavaan kokoonpanoon jo 15-vuotiaana kesällä 2018 ja sen jälkeen hänen roolinsa joukkueessa on vain vahvistunut.

Venla Karttunen lahjoittaa 500 euron palkintorahan Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosaston Tuki ry:lle eli LASTU:lle toiveena, että moni pikkupotilas saisi tätä kautta pientä piristystä päiväänsä.

Lajiliiton Urheiluteko: Pesäpallo, valinnan on suorittanut Pesäpalloliitto
Urheiluteko: Kirittärien Suomen Mestaruus

Perustelut: Kirittäret onnistui uusimaan mestaruutensa. Finaalisarja Porin Pesäkarhuja vastaan oli tiukka, mutta taktinen osaaminen ja rutiini onnistui kääntämään mestaruuden Kirittärille.

Viimeaikaisia uutisia