Jyväs-Marine yhä vahvemmin Kirittärien matkassa, yksi pääyhteistyökumppaneista

 – Superpesis

9.2.2020  Jyväs-Marine ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen pääyhteistyökumppanitason yhteistyösopimuksen. Yhtenä osana laajaa yhteistyötä Jyväs-Marine toimii tulevat kaksi vuotta Kirittärien huippulahjakkuus Venla Karttusen kummiyrityksenä. ”Maaliskuussa Vaajakosken liikenneympyrän viereen valmistuvan uuden kauppamme ja uusien edustuksien sekä nykyaikaisen huollon myötä haemme luonnollisesti kasvua. Tässä prosessissa meille on tärkeää tavoittaa paikalliset ihmiset, mutta myös valtakunnallisesti luoda lisää tunnettuutta Jyväs-Marinelle. […]

9.2.2020 

Venla Karttunen ja Jyväs-Marinen markkinointijohtaja Ville Harvia

Jyväs-Marine ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen pääyhteistyökumppanitason yhteistyösopimuksen. Yhtenä osana laajaa yhteistyötä Jyväs-Marine toimii tulevat kaksi vuotta Kirittärien huippulahjakkuus Venla Karttusen kummiyrityksenä.

”Maaliskuussa Vaajakosken liikenneympyrän viereen valmistuvan uuden kauppamme ja uusien edustuksien sekä nykyaikaisen huollon myötä haemme luonnollisesti kasvua. Tässä prosessissa meille on tärkeää tavoittaa paikalliset ihmiset, mutta myös valtakunnallisesti luoda lisää tunnettuutta Jyväs-Marinelle. Kirittärillä on hieno tarina ja menestyksestä huolimatta jalat maassa ja nöyrää tekemistä, tätä mielikuvaa tukee mielestäni monivuotinen menestys. Tähän samaan toimintaan, tavoitteisiin ja arvoihin perustuu myös meidän liiketoimintamme. Siksi on hienoa tehdä yhä laajempaa yhteistyötä Kirittärien kanssa”, Jyväs-Marinen markkinointijohtaja Ville Harvia kertoo iloisena merkittävän yhteistyösopimuksen taustoista.

”Upeaa saada Jyväs-Marinen kaltainen menestyjä ja kasvuyritys pääyhteistyökumppaniryhmään mukaan. Olemme todella kiitollisia siitä luottamuksesta minkä lukuisat yhteistyökumppanit ovat osoittaneet meitä kohtaan. Pelinjohtaja Nalle Viljasen kanssa olemme tavanneet viimeisten kuukausien aikana paljon potentiaalisia kumppaneita ja suhtautuminen Kirittäriä kohtaan on ollut erittäin positiivinen. Yhteistyökumppaniverkostomme on laajentunut merkittävästi ja olemme tällä hetkellä taloudellisesti hyvässä tilanteessa, kasassa on saman verran euroja kuin oli viime kauden lopussa. Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikille mukanaoleville.
Työ jatkuu. Urheilijamme tekevät ahkerasti pesistöitä opiskelujen ja siviilitöiden ohessa päivästä toiseen. Taustalla me seuratyöntekijät ja Kirittärien johtokunta pyrkii luomaan yhä paremmat puitteet niin urheilulle kuin myös katsojille ja kaikille sidosryhmille tulevalla kaudella Hippoksella järjestettäviä ottelutapahtumia varten”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko toteaa tyytyväisenä tämän hetken tilanteeseen.

Lisätietoja antavat

Pete Kaijansinkko
Seurajohtaja, Kirittäret

Ville Harvia
Markkinointijohtaja, Jyväs-Marine

Viimeaikaisia uutisia