Kirittäret kaksivuotiseen sopimukseen lupaavan lukkarin Ronja Salmelan kanssa

 – Superpesis

8.1.2020  Salmela pelaa kaudella 2020 pääasiassa suomensarjaa Ruovedellä ja tyttöjen superia Kirittärissä.  ”Kiva päästä treenaamaan huippuvalmennuksessa ja huippupelaajien kanssa”, Ruoveden Pirkkojen 16vuotias kasvatti sanoo innostuneena. Viime kaudella Salmela pelasi junioripelien lisäksi ykköspesistä Janakkalassa. ”Ronja esitti hyviä otteita muutaman leiriviikonlopun kestäneellä testijaksolla. Hänellä on lahjakkuutta ja asennetta. Tulevalla kaudella Ronja tulee pelaamaan Ruovedellä suomensarjaa, Kirittärissä tyttöjen […]

8.1.2020 

Salmela pelaa kaudella 2020 pääasiassa suomensarjaa Ruovedellä ja tyttöjen superia Kirittärissä.

 ”Kiva päästä treenaamaan huippuvalmennuksessa ja huippupelaajien kanssa”, Ruoveden Pirkkojen 16vuotias kasvatti sanoo innostuneena. Viime kaudella Salmela pelasi junioripelien lisäksi ykköspesistä Janakkalassa.

”Ronja esitti hyviä otteita muutaman leiriviikonlopun kestäneellä testijaksolla. Hänellä on lahjakkuutta ja asennetta. Tulevalla kaudella Ronja tulee pelaamaan Ruovedellä suomensarjaa, Kirittärissä tyttöjen superpesistä ja on käytettävissä meidän superpesisjoukkueessa”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesiksen maailma

#yhdessähuipulla2020 #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis 

Kuva: @fotoantti

Viimeaikaisia uutisia