fbpx

Pesäpallokauden 2021 hopeiset kiitokset yhteistyökumppaneille, kannattajille ja koko seurayhteisölle

Lue seurajohtaja Pete Kaijansinkon kiitokset kaudesta 2021.

Arvoisat Kirittärien yhteistyökumppanit, kannattajat ja koko seurayhteisö!

Pesäpallokausi 2021 päättyi lauantaina hopeisissa tunnelmissa. Joukkueemme kova taistelu loppuotteluissa ei aivan riittänyt tällä kertaa ja niinpä tuloksena oli SM-hopeaa. Onnittelut Porin Pesäkarhuille mestaruudesta. Koko kautta peilaten tiedämme, että kaikki tehtiin joukkueessa ja myös taustoilla mahdollisimman hyvin. Matkan varrella sattuu ja tapahtuu monia asioita, mutta jossiteltavaa ei jää. Luonnollisesti aina voidaan tehdä asioita paremminkin ja se analysointi on meillä vielä edessä, se on varmaa että toiseksi jääminen antaa meille kaikille suuren motivaation olla vieläkin parempia ensi kaudella.

Isossa kuvassa pitää kuitenkin muistaa, että nyt saavutettu mitali on Kirittärien 20. mitali 2000-luvulla, olemme kiistattomasti edelleenkin 2000-luvun menestynein naisten pesisseura. Tästä on syytä olla ylpeä!

Tällä kaudella voimme ylpeitä myös siitä mitä on tehty ja saavutettu superpesisjoukkueen hopean lisäksi. Tyttöjen superpesisjoukkue voitti nuorten superpesiksessä upeasti SM-hopeaa ja lupaavat pelaajat kehittyivät yksilöinä strategiamme mukaisesti. Ykköspesiksessä ja suomensarjassa pelanneet Talent-ryhmään kuuluneet joukkueet säilyttivät hienosti sarjapaikkansa. Päättynyt kausi oli ensimmäinen Kirittärien historiassa kun meillä oli joukkue kaikilla neljällä korkeimmalla sarjatasolla.

Tekijöiden määrä seurassamme ja sen ympärillä on kasvanut ja ilman upeasti sitoutunutta talkooväkeä ja johtokuntaa sekä joukkueita taustoineen moni asia olisi jäänyt tekemättä. Kiitos Teille siitä!

Taloudellisesti kausi tulee olemaan positiivinen. Tilikautemme päättyy lokakuun lopussa ja tulos on hyvä, vaikkakin elo-syyskuun sateet kotiotteluissa aiheuttivat vajausta lipputuloihin kohtuullisen paljon. Tulos on kuitenkin selkeästi plussan puolella, neljäntenä kautena nyt peräkkäin. Liikevaihtomme tulee olemaan hieman pienempi kuin edellisellä kaudella, mutta yhteistyökumppanimyynnissä teimme jälleen Kirittärien ennätyksen.

Iso kiitos yhteistyökumppaneille luottamuksesta meitä kohtaan. Yhteistyösopimukset ovat olleet ennenkin meille merkittävässä roolissa, nyt koronan aikana ne ovat olleet sitä entistäkin enemmän. Viimeisten vuosien menestys urheilun lisäksi myös taloudessa on johtanut siihen, että Kirittäret on tätä nykyä velaton seura.

Kotiotteluissamme yleisömäärät olivat kohtuullisen hyvät, keskiarvo koko kaudella on hieman alle 700 katsojaa. Kannattajat ja fanit, Teille suurkiitos kannustuksesta Hippoksella ja myös vierasotteluissa. On ollut hienoa nähdä ja kuulla teidän usko meihin!

Mediassa palstatilaa ja ruutunäkyvyyttä olemme saaneet erinomaisesti, pääsimme 11x Ruutu Urheilun monikameralähetykseen (katsojia n.10000/peli) sekä kertaalleen vapaalle kanavalle JIMille (katsojia k-a 81000). Lisäksi kotiotteluistamme lähetetyissä Ruutu Urheilun Fanikameralähetyksissä katsojia oli keskimäärin 4500/ottelu.

Sponsor Insightin tekemän mediaseurantatutkimuksen mukaan Kirittäret on tavoittanut runkosarjan aikana TV-esiintymisten kautta kumulatiivisesti 5.4 miljoonaa katsojakontaktia. Tuo luku tulee vielä vähintäänkin tuplaantumaan kun saamme tulokset pudotuspelien ja ennen kaikkea kiihkeiden välierien ja finaalien osalta.

Sosiaalisen median näkyvyydessä tapahtui tällä kaudella historiallinen rajapyykin ylitys. Kirittäret oli ensimmäinen naisten pesäpalloseura, joka ylitti Instagramissa 6000 seuraajan rajan, kaiken kaikkiaan meillä on nyt seuraajia sosiaalisen median eri kanavissa yhteensä lähes 14000. Olemme viimeisen kahden vuoden aikana kaksinkertaistaneet seuraajien määrän somessa.

Haluan seuran, superpesisjoukkueen ja omasta puolestani kiittää Teitä kaikkia suuresti siitä tuesta miten olette Kirittärien matkassa mukana. Teemalla uutta kohti menemme eteenpäin!

Kiitos!

Terveisin Petri Kaijansinkko ,
Sähköposti: pete.kaijansinkko@icloud.com ,
pete.kaijansinkko@kirittaret.fi
0400540977 , WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67
Kirittäret, Jyväskylä
www.kirittaret.fi
#uuttakohti

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lue Myös