Jyväskylän Kirittäret ry on vapauttanut Petri Kaijansinkon valmennus- ja pelinjohtotehtävistä

 – B-tytöt, Pelaajasopimukset, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Kirittäret haluaa taata seuran kaikille joukkueille mahdollisimman hyvät olosuhteet kilpailemiseen ja harjoitteluun. Seura katsoo, ettei Petri Kaijansinkolla ole edellytyksiä jatkaa seuran valmentajana tai pelinjohtajana jatkossa.

– Väärinkäytöksiä ei ole ajallaan käsitelty asianmukaisesti. Pesäpalloliiton selvitykset ja menettelyt vievät aikansa, ja pelaajamme joutuvat tässä sijaiskärsijöiksi. Tehtävämme on tarjota heille parhaat mahdolliset edellytykset kehittyä lajin parissa, Kirittärien puheenjohtaja Henna Virkkunen toteaa.

Petri Kaijansinkko on vapautettu toistaiseksi seurajohtajan tehtävistä. 

Kirittärillä selkeä toimintamalli laadun varmistamiseksi

Kirittärillä on selkeä toimintamalli toiminnan laadun varmistamiseksi. Seura ei hyväksy kiusaamista tai häirintää missään muodossa. Asiattomaan käytökseen puututaan heti, kun siitä saadaan tieto, ja tehdään tarvittavat johtopäätökset. 

– Huolehdimme, että jokainen seuran toiminnassa tietää omat oikeutensa, tunnistaa häirinnän ja voi siihen puuttua, myös nimettömänä. Puheeksi ottamisen kynnystä vaikeaksi koetuista aiheista pitää edelleen madaltaa, Henna Virkkunen sanoo. 

Seura on varmistanut toiminnan laatua muun muassa kyselyillä ja jakamalla tietoa. Tarvittaessa tarjotaan ulkopuolista apua. Ongelmatilanteessa noudatetaan SUEK:n häirintään puuttumisen toimintamallia ja tarvittaessa konsultoidaan SUEK:ia ja lajiliittoa. 

Henna Virkkunen
Jyväskylän Kirittäret ry puheenjohtaja
050 512 1997

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa #pesis100

Lue myös