Kirittäret Poriin runkosarjan viimeiseen kamppailuun

12.8.2015

Naisten Superpesiksen runkosarjan viimeinen kierros pelataan keskiviikkona. Kirittäret matkaa Poriin Pesäkarhujen vieraaksi.Molemmat joukkueet hakevat voittoa ottelusta, joka on joukkueiden jo neljäs keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaikki aikaisemmat pelit Kirittäret on voittanut.”Voittamaan lähdetään, teoriassa runkosarjan voittokin on vielä mahdollista. Mutta tärkeintä on oma peli, sen kehittäminen ja hyvällä ilmeellä tekeminen. Pudotuspelit alkavat ensi viikolla ja niihin valmistautumisen kannalta laadukas tekeminen ja mieluummin voitto ovat parasta valmistautumista“, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen sanoo.
Pesäkarhut-Kirittäret ottelussa on myös media hyvin mukana. SportTV lähettää pelin suorana lähetyksenä, kuten myös Radio Kompassi. Pelinjohtaja Nalle Viljasen otteluennakko (youtube)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue Myös

Viivi Partanen Ykköspesiksen heinäkuun pelaaja

Kirittärissä Naisten Superpesistä pelaava Viivi Partanen pelaa kaudella 2020 myös Ykköspesistä Pattijoen Urheilijoissa. Pattijoella vahvasti pelannut Viivi valittiin Ykköspesiksen heinäkuun 2020 pelaajaksi. Lue aiheesta lisää https://www.pesis.fi/uutiset/2020/08/viivi-partanen-ja-nestori-yli-sissala-ykkospesiksen-kuukauden-pelaajiksi/ #yhdessähuipulla2020

Lue lisää »