Kirittäret murskavoittoon yli 2000 katsojan edessä

– Superpesis, Yleinen

Kirittäret oli suorastaan ylivoimainen ja vakuuttava runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan, kun se sunnuntaina kohtasi Seinäjoen Hippoksella. Osuuskauppa Keskimaan isännöimää ottelua seurasi peräti 2008 katsojaa. Heti alusta alkaen Kirittäret vei peliä halunsa mukaisesti. Sisäpelissä tuli onnistumisia laajalla rintamalla, lyöntipeli oli monipuolista ja vapautunutta. Ensimäinen jakso kotijoukkueelle puhtaasti 9-0. toisella jaksolla Kirittärien ulkopeli pysyi aktiivisena ja kun sisäpelissä […]

Kirittäret oli suorastaan ylivoimainen ja vakuuttava runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan, kun se sunnuntaina kohtasi Seinäjoen Hippoksella.

Osuuskauppa Keskimaan isännöimää ottelua seurasi peräti 2008 katsojaa.

Heti alusta alkaen Kirittäret vei peliä halunsa mukaisesti. Sisäpelissä tuli onnistumisia laajalla rintamalla, lyöntipeli oli monipuolista ja vapautunutta. Ensimäinen jakso kotijoukkueelle puhtaasti 9-0. toisella jaksolla Kirittärien ulkopeli pysyi aktiivisena ja kun sisäpelissä tehokkuus oli kunnossa, päättyi jakso lopulta juoksuin 8-0.
Hyvä suoritus koko joukkueelta todella hienon yleisön edessä. Keskiviikkona lähdemme Poriin voittamaan Pesäkarhuja runkosarjan viimeisen kierroksen otteluun. Emme mieti sarjataulukkoa, toki teoriassa on vielä mahdollista voittaa runkosarja. Mutta voitto viimeisestä pelistä on parasta valmistautumista pudotuspeleihin joka tapauksessa”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen totesi pelin jälkeen.
Keskiviikkoisen Pesäkarhut-Kirittäret ottelun runkosarjan viimeiseltä kierrokselta välittää taajuudellaan suorana lähetyksenä Radio Kompassi.

Pelinjohtaja Nalle Viljasen videohaastattelu (youtube)