Kirittäret Poriin runkosarjan viimeiseen kamppailuun

 – Superpesis, Yleinen

12.8.2015 Naisten Superpesiksen runkosarjan viimeinen kierros pelataan keskiviikkona. Kirittäret matkaa Poriin Pesäkarhujen vieraaksi.Molemmat joukkueet hakevat voittoa ottelusta, joka on joukkueiden jo neljäs keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaikki aikaisemmat pelit Kirittäret on voittanut.”Voittamaan lähdetään, teoriassa runkosarjan voittokin on vielä mahdollista. Mutta tärkeintä on oma peli, sen kehittäminen ja hyvällä ilmeellä tekeminen. Pudotuspelit alkavat ensi viikolla ja […]

12.8.2015

Naisten Superpesiksen runkosarjan viimeinen kierros pelataan keskiviikkona. Kirittäret matkaa Poriin Pesäkarhujen vieraaksi.Molemmat joukkueet hakevat voittoa ottelusta, joka on joukkueiden jo neljäs keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kaikki aikaisemmat pelit Kirittäret on voittanut.”Voittamaan lähdetään, teoriassa runkosarjan voittokin on vielä mahdollista. Mutta tärkeintä on oma peli, sen kehittäminen ja hyvällä ilmeellä tekeminen. Pudotuspelit alkavat ensi viikolla ja niihin valmistautumisen kannalta laadukas tekeminen ja mieluummin voitto ovat parasta valmistautumista”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen sanoo.
Pesäkarhut-Kirittäret ottelussa on myös media hyvin mukana. SportTV lähettää pelin suorana lähetyksenä, kuten myös Radio Kompassi. Pelinjohtaja Nalle Viljasen otteluennakko (youtube)
Viimeaikaisia uutisia