Runkosarja takana, pudotuspelit alkavat

 – Superpesis, Yleinen

17.8.2015 Kirittäret sijoittui naisten superpesiksen runkosarjassa toiseksi ja kohtaa keskiviikkona alkavissa puolivälierissä Mansen Räpsän.Nalle Viljanen on pääosin tyytyväinen runkosarjaan. ”Tavoitteena oli voittaa runkosarja, aivan ei siihen päästy mutta ei se kauaksikaan jäänyt. Pelasimme joitakin poikkeuksia lukuunottamatta erinomaista ulkopeliä, sisäpelissä sen sijaan taso heilahteli hieman liikaa. Erityisesti sisälle tarvitsemme parannusta nyt alkavissa pleijareissa”, Nalle sanoo.Kirittäret ja […]

17.8.2015

Kirittäret sijoittui naisten superpesiksen runkosarjassa toiseksi ja kohtaa keskiviikkona alkavissa puolivälierissä Mansen Räpsän.Nalle Viljanen on pääosin tyytyväinen runkosarjaan. ”Tavoitteena oli voittaa runkosarja, aivan ei siihen päästy mutta ei se kauaksikaan jäänyt. Pelasimme joitakin poikkeuksia lukuunottamatta erinomaista ulkopeliä, sisäpelissä sen sijaan taso heilahteli hieman liikaa. Erityisesti sisälle tarvitsemme parannusta nyt alkavissa pleijareissa”, Nalle sanoo.Kirittäret ja Mansen Räpsä on tuttu parivaljakko viime syksynkin puolivälieristä. Tuolloin jyväskyläläiset pudottivat Mansen jatkosta suoraan voitoin 3-0. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat kaksi kertaa runkosarjassa ja Kirittäret voitti molemmat kohtaamiset. ”Hyvin samantyyppinen joukkue Manse on tälläkin kaudella. He ovat pelanneet hyvää ulkopeliä ja niiden kärki heidän sisäpelissä on otettava tarkasti. Omassa tekemisessä meillä on kuitenkin pääpaino, perustekemisen tulee olla hyvällä tasolla. Enää ei lasketa pisteitä, nyt vain voitot ratkaisevat”, Viljanen tuumailee puolivälieristä ja niiden vastustajasta.

Superpesiksen puolivälierät pelataan paras viidestä järjestelmällä eli kolme voittoa tarvitaan välieräpaikan saavuttamiseksi.

Kirittärien ja Mansen Räpsän välisen puolivälieräsarjan otteluohjelma:
Ke 19.8. klo 17.30 Jyväskylässä, to 20.8. klo 17.30 Tampereella, la 22.8. klo 15.00 Jyväskylässä ja tarvittaessa su 23.8. klo 17.00 Tampereella sekä tarvittaessa ti 25.8. klo 17.30 Jyväskylässä.

Muut otteluparit: Lapua-Viinijärvi, Pori-Kempele ja Rauma-Kankaanpää.
Viimeaikaisia uutisia