Kirittärien pelaajia valittu Itä-Länsi-tapahtuman taitokisoihin

 – Superpesis, Yleinen

Kirittärien Tinja Töyrylä, Eeva Mäki-Maukola, Venla Karttunen ja Viivi Partanen osallistuvat Karhu Tähtien Kisoihin Sotkamon Itä-Lännessä.

Pelaajat Karhu Tähtien Kisoihin valittu – kenellä on kovin heitto ja lyönti, kuka vie taitokisan voiton?

Karhu Tähtien Kisat pelataan Sotkamon Itä-Lännen yhteydessä perjantaina 04.08.2023 ja lauantaina 05.08.2023 Tähtien Kisoissa pelaajat ottavat toisistaan mittaa heitossa, lyönnissä ja taitokisassa. Kaikkiaan Tähtien Kisoissa kilpailee 33 pelaajaa.

Pelaajat Karhu Tähtien Kisoihin on nyt valittu. Naisten kovimmasta lyönnistä kisaa viisi pelaajaa: Virpi Hukka, Emilia Linna, Aino-Kaisa Mantere, Noora Pasi ja Tinja Töyrylä.

Kovimmassa heitossa naisista mukana on myös viisi pelaajaa: Eeva Mäki-Maukola, Tiia Peltonen, Kaisa Peräaho, Johanna Pirskanen ja Saaga-Angelia Raudasoja.

Taitokisassa Idän ja Lännen pelaajat pelaavat vastakkain. Naisissa Idän joukkueessa pelaavat Anna Ala-Kauhaluoma, Venla Karttunen, Viivi Partanen ja Veera Toikka. Naisten Lännen joukkueesta vastakkain asettuvat Emilia Itävalo, Iina Lehtinen, Maiju Mäntylä ja Silja Syrjälä.

Lue Karhu Tähtien Kisoista tarkemmin Pesäpalloliiton sivuilta:
https://www.pesis.fi/uutiset/2023/07/pelaajat-karhu-tahtien-kisoihin-valittu-kenella-on-kovin-heitto-ja-lyonti-kuka-vie-taitokisan-voiton/

#mestareidenmatkassa #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret #itälänsi

Lue myös