Kirittärien harjoituskausi kaudelle 2023 täydessä vauhdissa

 – B-tytöt, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Kirittäret lähtee tulevaan kauteen laajalla harjoitusringillä, jossa kokeneempi pelaajia haastaa nuoremmat tulevaisuuden tähdet.

Superpesiksen kauden 2022 pelaajarunko koki hieman muutoksia, kun pelaajalegendat Emma Körkkö ja Susanne Ojaniemi lopettivat pelaajauransa ja Ella Korpela vaihtoi maisemaa. Nuoremmat harjoitusringistä ovat jo aloittaneet lajiharjoittelun, kokeneempi kaarti liittyy raskaan pelikauden jälkeen joukkoon hieman myöhemin. Kaikilla harjoitusringissä pyörii jo fysiikkaharjoittelu täyttä päätä.

Kirittärien fysiikkavalmennuksesta päävastuun kantava Saija Sunnari avaa harjoituskauden alkua seuraavasti.

”Kirittärien nuoremman pelaajaringin kanssa on aloitettu marraskuun alussa ohjatut harjoitukset ja koko jengi on ollut hyvällä ilmeellä mukana. Muutama kokeneempi pelaaja käynnistää tulevaa kautta enemmän fysiikkaharjoittelu painotteisesti ja liittyvät koko joukkueen mukaan sitten joulukuussa.

Fysiikkaharjoittelussa painotetaan nyt juoksuasennon vahvistamista ja kehon toiminnallista voimaa. Siitä siirrytään kohti perusvoima- ja maksimivoimakautta, sekä eri nopeusominaisuuksien harjoittamista.”

Kirittärien Superpesiksen harjoitusringin muodostaa osin tutut runkopelaajat, pari uutta mutta Kirittärille tuttua nimeä sekä nuorempi, mutta silti varsin kokenut ryhmä.

Karttunen, Venla
Mantsinen, Mari
Myllyniemi, Jutta
Mäki-Maukola, Eeva
Tanhua, Kati
Toikkanen, Laura
Töyrylä, Tinja

Havukainen, Liinu
Kinnunen, Oona
Kujanen, Sara
Käyrä, Fanni
Lappalainen, Roosa
Nyman, Elsa
Pajunen, Iida
Partanen, Viivi
Pasanen, Julia
Rantonen, Eveliina
Salmela, Ronja
Vapaavuori, Aino

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös