Kirittäret-perhe koolla kauden 2022 päättäjäisissä

 – B-tytöt, Superpesis, Talent, Uutiset - Naisten Ykköspesis, Yleinen

Torstaina 03.11.2022 Kirittärien taustaväkeä ja pelaajia kokoontui viettämään iltaa menestyksekkään kauden päätteeksi.

Kirittärien kausi oli pelillisesti menestyksekäs monella mittarilla. Kirittäret B-tytöt olivat toista vuotta peräkkäin mitalipeleissä, tuloksena tällä kertaa neljäs sija. Kirittäret Talent piti sarjapaikkansa Ykköspesiksessä ja Talentin Suomensarjajoukkue oli sekin mukana lohkonsa pudotuspeleissä. Kirkkainpana kruununa oli luonnollisesti Naisten Superpesiksen mestaruus taustoiltaan varsin haastavan kauden jälkeen!

Päättäjäisissä palkittiin niin pelaajia kuin taustatoiminnoissa mukana olleita. Tilaisuuden vetäjänä toimi Kirittärien puheenjohtaja europarlamentaarikko Henna Virkkunen.

Kirittäret Talentin vuoden parhaana palkittiin lukkari ja lyöjätykki Ronja Salmela.

Kirittäret Talent Vuoden 2022 paras Ronja Salmela

Talentin Vuoden kehittyneinpänä pelaajana palkittiin Iiris Rautio. Raution tie jatkuu kaudella 2023 Kempeleen Kirin Superpesisjoukkueeseen, kiitokset Iirikselle näistä vuosista ja onnea jatkoon!

Kirittäret Talent 2022 Kehittynein Iiris Rautio

Kirittäret arvostaa myös pesäpallon tuomaritoimintaa ja Asianajotoimisto Tuomi, Lakka & Metsätähti palkitsi Kirittärien kanssa Vuoden tuomarina Ella Jääskeläisen.

Superpesisjoukkueen Vuoden parhaana palkittiin Eeva Mäki-Maukola, joka sai myös runsaasti tunnustusta Pesäpalloliiton palkintogaalassa.

Vuoden 2022 paras pelaaja Eeva Mäki-Maukola

Superpesisjoukkueen Vuoden yllättäjä -palkinnon sai kovalyöntinen lyöjätykki Sara Kujanen.

Vuoden 2022 Yllättäjä oli Sara Kujanen

Vuoden Pesäpalloperheenä palkittiin Vapaavuoret, jotka toimivat useissa eri rooleissa niin tapahtumissa kuin valmennuspuolellakin. Kuvasta puuttuu ensi kaudelle 2023 Kirittäriin palaava Aino Vapaavuori.

Vuoden 2022 Pesisperhe Vapaavuoret

Vuoden Talkoolainen on Fanikatsomon Facebook-ryhmän sielu, henkilö useimpien otteluraporttien ja haastattelujen takana – Jarmo Nieminen. Jarmo ei valitettavasti päässyt paikan päälle päättäjäisiin.

Niemiset Tampereen Kaupissa 1. finaalin jälkeen.

Vuoden seuratyöntekijänä palkittiin Toni Niininen

Vuoden 2022 seuratyötenkijä Toni Niininen

Vuoden Työn sankari -palkinto vaiherikkaan, mutta lopulta voitokkaan kauden jälkeen Mattias Kitola.

Elämäntyöpalkinto pitkästä ja ansiokkaasta peliurasta annettiin Emma Körkölle ja Susanne Ojaniemelle.

Elmäntyöpalkinto tähän kauteen uransa päättäneille Emma Körkölle ja Susanne Ojaniemelle. Emma Körkkö ei päässyt paikalle.

Lisäksi Hippoksen kuuluttamon väki halusi antaa erikoispalkinnon Armi Aholalle.

Kirittäret haluaa kiittää kaikkia seuratoiminnassa kaudella 2022 mukana olleita valtavasta työpanoksesta ja jälleen kerran huikeasta venymisestä.

Tämän jälkeen seura, sen pelaajat, työntekijät ja talkoolaiset siirtävät katseensa seuraavaan kauteen 2023. Kirittäret kiittää vielä kerran myös kannattajiaan kaudesta 2022!

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös