Eveliina Rantonen palaa Hippokselle 1+1 vuoden sopimuksella

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Pyhäjärven Pohdin kasvatti Eveliina Rantonen, 25, palaa kahden vuoden tauon jälkeen takaisin Kirittäriin.

Monet muistavat Even vuoden 2020 loppukauden peleistä, kun hän pelasi Jyväskylässä etenijäjokerina kultajoukkueessamme. Vuosi 2021 meni Lappeenrannan väreissä, ja viime kesän Rantonen tahkosi Hyvinkäällä. Ulkokentällä Rantonen on pelannut kopparina, sisällä etenijänä.

Eveliina Rantonen Kirittäriin 2023+2024 sopimuksella.

Eveliina Rantonen – olet tehnyt 1+1 vuoden sopimuksen Kirittärien kanssa. Mitkä tekijät johtivat tähän päätökseen?

– Ihan ensimmäisenä itselle tuli halu päästä pois matkapelaajan roolista. Olen ollut neljä vuotta matkapelaaja ja nyt tuli eteen se ajatus, että haluan kotiutua tänne Jyväskylään pidemmäksikin aikaa. Haluan päästä joukkueen kanssa viikkotreeneihin ja ennen kaikkea treenaamaan kovien pelaajien kanssa. Paikka naisten Superin joukkueessa on ehdottomasti tavoitteena ensi kesälle. Jatkan myös vielä opintojani täällä Jyväskylän yliopistossa.

Pelinjohtaja Mattias Kitola, minkälaisen pelaajan Kirittäret saa Evestä?

– Eve on meille tuttu mestaruuskaudelta 2020, kun hän hoiteli meillä loppukauden etenijäjokerin roolia. Hän on todella innokas ja työteliäs pelaaja, jo pesisakatemiassa olen nähnyt, kuinka kova tahto hänellä on kehittyä pelaajana. Meillä on toiselle kopparin paikalle kilpailua, joten pelaaja jolla on kova työmoraali ja jo kokemusta naisten Superista, istuu tähän kaavioon hyvin. Kopparina Eve on nopeajalkainen ja voimakkaasti eteenpäin pelaava, mikä osoittaa, että hänellä on pelirohkeutta ja hän on aloitteellinen. Sisällä hänelle ominaisimmat pelipaikat ovat nolla- ja ykköstilanne. Vaihtolyöntejä lähdemme hänen kanssaan talven aikana kehittämään. Vuoden 2020 perusteella uskon, että hän istuu erittäin hyvin joukkueeseen ja olen sopimuksesta oikein mielissäni.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Viimeaikaisia uutisia