Rauman Fera selkä seinää vasten Hippoksella

 – Otteluennakko, Superpesis

Puolivälierät ratkeavat 3 voitolla ja sarja on katkolla Kirittärille sunnuntaina 21.08. klo 17.

Kiritäret teki puolivälieriin pieniä muutoksia sisäpelipeluutukseen ja muutokset ovatkin kantaneet hedelmää 25 juoksun muodossa. Samaan aikaan ulkopeli on ollut totutun tehokasta ja Raumalle on annettu kahdessa ottelussa ainoastaan 2 juoksua.

Seuraa heitä

Susanne Ojaniemi on pelannut etutilanteen purkajana kesän parasta peliään. Kotiutusvastuu on jakautunut usealle pelaajalle keskipalkissa, joten ”pitkä kärki” vaikuttaa toimivan hyvin. Mari Mantsinen on ottanut Feran etenijöistä kärpäsiä tasaisen tappavasti eikä Fera ole saanut mitään ilmaiseksi. Kati Tanhua on ollut totutun tehokas etenijäjokeri hieman muuttuneesta peluutuksesta huolimatta.

Ferassa jokeri Meea Lehtinen pelasi perjantain ottelussa oivaa etutilanteen vaihtopeliä ja olikin Feran parhaimistoa. Feran yhdeksikköön on nostettu Essi Kestin loukkaantumisen jälkeen C-juniori Nelli Mäenpää Mäenpää pelasi perjantaina ensimmäisen Naisten Superpesiksen ottelunsa ja saavutti siinä ottelussa myös ensimmäisen kärkilyöntipisteensä. Ykköspesiksessä Laitilan Jyskeen riveissä ja B-tyttöjen Superpesiksessä Mäenpää on esiintynyt etukentällä ja numerolla 1 eli on ikäisekseen nopea etenijä.

3. puolivälieräottelu alkaa Hippoksella sunnuntaina 21.08.2022 klo 17:00. Liput https://www.nettilippu.fi/fi/event/kirittaret-puolivaliera3

HUOMIO! Superpesis teki hieman ristiriitaisen päätöksen Hippoksen kakkospuolen rajoitusalueesta ja se käytännössä tarkoittaa sitä, että kakkospuolen sisäänkäyntiportista pääsee sisään vain siihen asti, kun peli alkaa eli jost tulet kakkospuolelta, niin saavuthan ajoissa!

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös