Kati Tanhua ja Tinja Töyrylä jatkavat Kirittärissä 2023

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Kirittäret on tehnyt kaksi merkittävää kiinnitystä vuoden 2023 joukkueeseensa. Kati Tanhua ja Tinja Töyrylä ovat molemmat allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Kati Tanhua pelaa Kirittärissä kolmatta kauttaan ja Tinja Töyrylä nyt toista kauttaan Kirittärissä.

Erinomaista kautta pelaava Kati Tanhua, 27, täydentää kokemuksellaan ja nopeilla jaloillaan muuten vielä suhteellisen nuorta tulevaa joukkuettamme. Tällä kaudella hän on lyönyt 3 kunnaria ja tuonut 30 juoksua. Kotiuttaja/vaihtaja Tinja Töyrylä, 22, pelaa nousujohteista kautta ja on lyönyt tällä kaudella yhden kunnarin ja 12 tavallista.

Tanhua on tyytyväinen jatkosopimuksen syntymisestä.

– Hetken aikaa sopimusta kyllä mietin, mutta kun treenaaminen ja pelaaminen maistuvat hyvin, ja kun töistä sain myös vielä vihreää valoa, niin päätös oli loppujen lopuksi aika helppo. Kirittäret oli minulle ehdottomasti ainoa vaihtoehto: meillä on hyvä meininki seurassa ja joukkueessa, mikä on varmasti tärkeä syy siihen, että treenaaminen maistuu niin hyvin. Kun tuntuu, että on vielä kehitettäviä asioita ja ne asiat menevät eteenpäin, niin hyvä on olla. Olen ollut tosi tyytyväinen valmennusjohtoon ja siihen tyyliin, miten seurassa tehdään töitä kesät ja talvet.

Myös Töyrylälle päätös jäämisestä Kirittäriin oli helppo.

– Mietin mitä haluan tulevaisuudelta ja olihan se lopuksi aika lailla selviö jatkaa täällä. Koulu on täällä, valmennus on hyvää ja saamme ensi kesänä vielä uuden stadionin, niin siinähän niitä on hyviä syitä. Olen viihtynyt Kirittärissä erittäin hyvin.

Pelinjohtaja Mattias Kitolalla olivat myös hyvät tunnelmat kahden merkittävän jatkosopimuksen syntymisen myötä.

– Kati on hyvin tunnollinen pelaaja. Hän tekee fysiikka- ja lajiharjoitukset sekä huoltotreenit viimeisen päälle ja on pystynyt yhdistämään hyvin urheilun ja siviilielämän. Kati on erinomainen esimerkki nuorille urheilijoille ja meille tärkeä nollatilannepelaaja. Juoksu kulkee eli hän on erittäin tärkeä linkki ensi vuoden joukkueessamme.

– Tintin kohdalla pitää muistaa, että puhutaan edelleen nuoresta pelaajasta, vaikka kokemusta on jo paljon naisten Superista. Hän on ulkopelipaikallaan aivan eliittiä 2-kopparina ja heittovoima on kova. Sisäpelissä potentiaali on aivan valtava, vaikka emme vielä ole saaneet kaikkea ulosmitattua. Tulevaisuuden tavoitteena on saada aukaistua tuo sisäpelipotentiaali kunnolla.

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös