Kirittäret ei jättänyt juhlaottelussa Pöytyälle mitään

 – Otteluraportit, Superpesis

Kirittärien Pesis100-juhlaottelu Hippoksella oli varsin yksipuolinen näytös sarjan kärjen ja tyven välisistä tasoeroista.

Ei jäänyt isosta juhlapäivästä kilpailullisesti kovin paljoa jälkipolville kerrottavaa. Kirittäret oli varsinkin ulkokentällä masentavan ylivoimainen: Emma Körkkö ja Mari Mantsinen polttivat vastustajan etenijöitä kilpaa pesille ja koko ottelun aikana nähtiin ainoastaan 2 vieraiden 3-tilannetta. Numerot piti kuta kuinkin siedettävinä vain se, että aivan rallatteluvaihteelle ei päästy 38 % kotiuttamistehoilla.

Mari Mantsinen tehtaili paloja jälleen lautasen ääressä

Avausjaksolla ei kyllä Kirittäretkään mailan varressa ihmeempiä esittänyt. Tinja Töyrylän 1-0 juoksun jälkeen toinen juoksu saatiin, kun Körkkö karkasi kotiin Sara Kujasen lyönnin jälkimainingeissa Pöytyän ulkokentän jäädessä hidastelemaan pallon palautusta. 3-0 tuli puolestaan harhaheitolla. Kirittäret teki koko jaksolla 13 3-tilannetta. Toisella jaksolla kotiutukset saatiin osumaan jo paremmin kohdalleen.

Sara Kujanen jatkoi juoksutehtailua

Sisäpelin kannalta oli toki positiivista, että Kirittäret vyörytti jokaisessa vuoroparissa pesät täyteen ja kotiutuksia päästiin harjoittelemaan pelitilanteessa oikein huolella. Körkkö kotiutti kolmesti, Eeva Mäki-Maukola iski harvinaisen kunnarin Hippoksen 3-puolelta ja löi lisäksi yhden tavallisen. Molemmat olivat myös herkällä jalalla ja toivat 3 juoksua. He olivat lukkari Mari Mantsisen ohella kentän selvästi näkyvimmät pelaajat. Kirittärillä on edelleen pientä säätämistä kärjen kentälle menoissa ja 1-tilanteen purussa. Ottelussa kärkikaksikko Kati TanhuaElla Korpela onnistui vain kahdesti saamaan etupesät täyteen omalla lyöntivuorollaan, vaikka vapaitakin annettiin.

Eeva Mäki-Maukola juhli kunnaria

Kirittärien härkäviikot tämän kauden runkosarjassa ovat nyt takana. 9 päivää ja 5 peliä ovat nyt takana ja on aika levätä ja ladata hieman akkuja. Seuraavaksi vastassa onkin sitten sarjaa koko kauden hallinnut Manse PP, joka saapuu Hippokselle perjantaina 29.07.2022.

Harvian Jälkilöylyt

Ottelun lehdistötilaisuus

Tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/42703

Palkitut

Ottelun SohwitarTinja Töyrylä
IElla Korpela
IIEmma Körkkö
Ruutu-tähtipelaajaMari Mantsinen

Otteluraportin tarjoaa

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100 #tunteenpaloja

Viimeaikaisia uutisia