Nuoret superpelaajat Venla Karttunen ja Viivi Partanen jatkavat Kirittärissä

 – B-tytöt, Pelaajasopimukset, Superpesis, Talent, Yleinen

Venla Karttunen ja Viivi Partanen ovat allekirjoittaneet 2 vuoden jatkosopimukset.

Sopimusrintamalta saatiin taas hienoja uutisia. Kirittärien ensi vuoden joukkue sai kaksi tärkeää palasta paikoilleen, kun Venla Karttunen ja Viivi Partanen allekirjoittivat molemmat uuden sopimuksen seuran kanssa. Nämä kruununjalokivet pelaavat Kirittärissä myös kausilla 2023-24.

Pelinjohtaja Mattias Kitola on todella innoissaan molempien jatkosta.

Venla Karttunen on äärimmäisen iso pelaaja jo nyt ja ennen kaikkea Kirittärien tulevaisuuden joukkueelle. Ensimmäistä vuotta naisissa ja heti itä-länsipelaajana hän on mielestäni tällä hetkellä jo Suomen paras omalla pelipaikallaan takalukijana. Tänä vuonna myös sisäpeli on alkanut ottaa steppiä oikeaan suuntaan, ja peli tulee varmasti tästäkin vielä kehittymään. Olen erittäin innoissani ja hienoa saada valmentaa häntä täällä vielä pitkään.

Viivi Partasen kohdalla puhutaan ihan järisyttävän kovasta potentiaalista. Hän on luonteeltaan peluri ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan – juoksuvoima ja heittokäsi – voi olla ensi vuonna jo aivan Suomen kärkeä. Ja puhumme sentään vasta 18-vuotiaasta pelaajasta. Viivi on erittäin lajitehokas pelaaja – hänet nostetaan ensi vuonna naisissa myös ulkokentälle, jolloin saamme hänestä irti sitä supertähtipotentiaalia, mihin hänellä on ilman muuta edellytykset.

Venla Karttuselle sopimus Kirittärien kanssa oli helpon tuntuinen punnerrus.

– Kun itsellä koulu ja kaikki läheiset ihmiset ovat täällä Jyväskylässä, niin päätös oli lopulta aika helppo. Myös uudella kotistadionilla pelaaminen kiinnostaa. Seuran kanssa sovitut asiat ovat menneet aina niin kuin on pitänytkin. Uuteen pelinjohtaja Mattias Kitolaan on täysi luotto ja uskon, että Kirittäret on minulle paras paikka kehittyä pelaajana myös tulevaisuudessa.

Viivi Partanen tavoitettiin ennen treenejä kauppareissulta.

– Olen viihtynyt hyvin Kirittärissä, joten eipä tämä jatkopaperin tekeminen sen isompi juttu itselle ollut. Minulle on ollut täällä tärkeää valmennuksen laatu, yhteishenki ja miten kaikki puhaltavat yhteen hiileen auttavat toisiaan. 

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös