Otteluennakko pe 22.07.2022 klo 18.00 Kirittäret – Pöytyä

 – Otteluennakko, Superpesis

Ennen Pesis100-juhlavuoden ottelua pelataan leikkimielinen kotiutuslyöntikisa jo klo 17:30, jossa osallistujina on keskisuomalaisia urheilutähtiä ja vaikuttajia sekä entisiä Kirittärien huippupelaajia.

Kirittärien Pesis100-juhlaotteluun saapuu tänään vieraaksi sarjanousija Pöytyän Urheilijat. Vierasjoukkue on tällä hetkellä sarjassa 3. viimeisenä. Saman verran sarjapisteitä ovat tosin keränneet myös Kempele ja Roihu. Tällä hetkellä siis nämä joukkueet taistelevat suorasta putoamisesta ja karsijan paikasta ensi vuoden naisten Superiin.

Pieni mutta pippurinen varsinaissuomalainen pesäpallopitäjä Pöytyä on pelannut viime aikoina hyvin. Alla on kaksi isoa voittoa Vaasan Mailattarista. Kirittäret on myös parantanut peliään, vaikka alla onkin niukka tappio Lapuan Virkiälle.

Seuraa heitä

Petra Kaitonen on ollut kotiuttajana seuran ykkönen, vaarallinen on myös koko sarjan kärkipään vaihtajiin lukeutuva Minttu Reunanen. Kirittäristä Emma Körkkö on löytämässä pikkuhiljaa parin viime kauden tehojaan, mikä tuo lisää vaarallisuutta joukkueen ajoittain hieman sakanneeseen sisäpeliin. Kirittärien kapteeni Laura Toikkanen pelasi viime keskiviikkona uransa 200. pääsarjottelun ja Katja Saari palaa vuosien jälkeen pelinjohtohommiin Hippoksella – nyt Kirittärien 2-pelinjohtajana.

Ennen ottelun alkua – klp 17.30 – pelataan leikkimielinen Kotarikilpailu, jossa entisistä pelaajista koottua All Stars joukkueen haastaa pitkä rivi keskisuomalaisia urheilutähtiä ja eri alojen valtakunnallisia vaikuttajia.

Otteluun on vapaa pääsy edellisen ja tulevan kauden JYPin kausikortilla sekä nopeimmille 100 katsojalle (50 lippuparia) on tarjolla Veikkaus-kortilla etuna 2 lippua yhden hinnalla, lue lisää lippuedusta ja Pesis100-juhlaottelusta tästä: https://www.kirittaret.fi/?p=8482

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100

Lue myös