Kirittärien B-tyttöjen tehokkuus hurmasi Haapajärvellä

 – KirittäretTalent otteluraportit

Huikea ulkopeli ja tehokkaat kotiutukset toivat Kirittärille 3 pistettä, vaikka hyvin tilanteita luonut Pesä-Kiilat teki selvästi enemmän kolmostilanteita.

Aina ei tarvitse tehdä kaveria enemmän 3-tilanteita, jos kotiuttajat hoitavat hommansa ja ulkona pelataan takatilanteet riittävän hyvin. Kirittärien takatilannepelaaminen olikin tänään rautaa,, kun kotijoukkue Pesä-Kiilat sai peräti 21 kotiutusyritystä Kirittärien 12 vastaan. Ottelu meni silti Kirittärille suoraan 0-2 (2-4, 3-5).

Pesä-Kiilojen painostuksesta huolimatta tulostaululle merkintöjä teki ensisijaisestri Kirittäret ja näin ollen tuloksellinen hallinta säilyi Kirittärillä alusta loppuun. Viides voitto viidestä pelatusta pelistä vahvisti Kirittärien asemaa lohkokärjessä. Haapajärvellä tuntuu silti olevan erinomaisen hyvä tyttöjoukkue, jolla on mahdollisuuksia sarjassa pitkällekin, kunhan kotiutukset alkavat tippua kunnolla.

Kirittäret rouhi tehopisteitä pitkälti naisten Superin pelaajilla. Joukkueensa parhaana palkittu Elsa Nyman toi 3 juoksua, Sara Kujanen löi 3, Ronja Salmela 2 ja Viivi Partanen toi 2 juoksua. Etenijäjokeri Vera Vertanen toi myös hienosti 2 juoksua. Kahden lukkarin takitiikalla etenevän B-tyttöjoukkueemme lautasella hääri tänään Liinu Havukainen, joka myös palkittiin joukkueensa 2-palkinnolla.

Pelinjohtaja Mattias Kitola oli syystäkin tyytyväinen suojattiensa edesottamuksiin.

– Jos aloitetaan vastustajasta, niin he pelasivat vaihtotilanteissa paikoitellen erittäin hyvin, joten tämä selittää myös heidän kovan tilannemäärän. Takatilanteessa he olivat paikoitellen hieman arkoja meitä vastaan, myös lukkarimme Liinu Havukainen pelasi erittäin hyvin takatilanteet. Jouduimme tänään pelaamaan paljon takatilannetta, mutta pelasimme sitä kärsivällisesti ja hyvin. Sisäpelissä meillä on vielä paljon ratkaistavaa, mutta siellä oli hyviäkin lyöntejä joukossa. Teimme sisällä tarvittavan, mutta paikallispeli ja 3 pistettä vieraista, niin oikein hyvä.

B-tytöillä on nyt pidempi harjoitusvapaa, kun neljän ottelun vieraspeliputki päättyy kahden viikon päästä Joensuussa paikallista Mailaa vastaan.

Tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/43291

Palkitut

IElsa Nyman
IILiinu Havukainen

Otteluraportin tarjoaa

#uuttakohti #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #pesis100 #tunteenpaloja

Lue myös