Jutta Myllyniemi jatkosopimukseen Kirittärien kanssa

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Toista kauttaan Kirittärien superpesisjoukkueessa pelaava ja kahdesti naisten Itä-Länsi- ottelussa pelannut Jutta Myllyniemi, 24, on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hallitsevan mestarijoukkueen kanssa.

Monipuolisena osaajana tunnettu Myllyniemi on voittanut kertaalleen Suomen mestaruuden Kirittärissä.

”Jyväskylästä on tullut mulle koti ja Kirittärissä on ollut hyvä olla. Mulla on kova halu kehittyä pelaajana ja siihen täällä on hyvät mahdollisuudet. Vastahan tässä on päästy vauhtiin”, Jutta kertoo jatkopäätöksestään.

Jutta Myllyniemi
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen
Jutta Myllyniemi
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Kirittärien pelinjohtaja ja urheilutoimenjohtaja Nalle Viljanen kehuu Myllyniemen taitavuutta ja paineensietokykyä. ”Jutta on erittäin taitava mailassa ja hän pystyy tekemään voittavia suorituksia tiukoissa paikoissa. Ulkopelissä hänen vahvuutensa ovat pelinluvussa ja pallovarmuus räpylässä”, Viljanen toteaa.

Myös seurajohtaja Pete Kaijansinkko myhäilee tyytyväisyyttä tällä viikolla tehtyjen jatkosopimusten johdosta.
”Hienoa, että pelaajamme luottavat Kirittärien tapaan tehdä pesistöitä. Tämä Jutan kaksivuotinen jatko on merkittävä juttu tulevien kausien suhteen, aivan kuten Toikkasen ja Mäkelänkin jatkosopimukset. Kaikkia heitä yhdistää monipuolisuus ja valtava halu kehittyä pelaajina”, Kaijansinkko kiittelee.

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös