Fera vahvempi koleassa B-tyttöjen finaaliavauksessa

 – B-tytöt, Otteluraportit, Talent, Yleinen

Sisäpelistä muodostui B-tyttöjen kompastuskivi Hippoksella pelatussa finaalisarjan avauksessa.

Avausjaksolla ykköstilanteen purku oli haasteellista ja viimeisen lyönnin palojakin tuli liikaa Feran kaltaista joukkuetta vastaan. 3-tilanteilla ei päästy juuri juhlimaan, sillä pesät saatiin ensimmäisen kerran täyteen vasta avausjakson jo ratkettua. Ulkokentällä tehtiin jonkin verran virheitä, mutta kyllä Rauma ratkaisi jakson erittäin hyvillä lyönneillä vieden sen lopulta numeroin 0-7.

Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Toisella jaksolla Kirittäret pystyi hetkellisesti haastamaan Feran, kun ykköskärkemme Iida Pajusen löi 2. jakson toisessa vuoroparissa 3-jatkeelta komeasti läpi ja kiersi kunnarin. Tällä juoksulla Kirittäret tasoitti tilanteeksi 1-1. Fera karkasi lopussa 1-3 jaksovoittoon, vaikka Kirittäret sai vielä luotua ajolähdön viimeisessä vuoroparissa. Jaksolla saatiin jo hieman enemmän 3-tilanteita, mutta niistä otettiin ratkaisevilla hetkillä turhia paloja ja kotiutuksissa ei Pajusen lisäksi muita onnistumisia tullut.8 asteen kalseissa olosuhteissa kokenut ja rutinoitunut Fera pelasi odotetun vahvaa peliä niin sisällä kuin ulkona. Eroa tuli niin lyöntien laadussa kuin räpylävarmuudessa. Rauman lukkari Ilona Hakoniemi pelasi erinomaisen pelin ja oli osaltaan tylsyttämässä Kirittärien sisäpeliä.

Finaalitunnelmaa oli tullut aistimaan hienosti 254 katsojaa. Ei ollut ensimmäisessä finaalissa Kirittärien päivä, mutta sarja jatkuu Raumalla keskiviikkona 22.09.

Ottelun tilastot: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/42326

Ottelun palkitut:

Kirittäret B
IIida Pajunen
IIVenla Vapaavuori
Fera B
IErica Rosendahl
IIIlona Hakoniemi

Pelinjohtajien haastattelut:

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös