Kirittäret jatkaa voitokkaina kevään harjoituspeleissä

 – Superpesis, Yleinen

Kirittäret häikäisi 100 %:lla ulkopelillä viikonlopun harjoituspeleissä.

La 15.5 Rauman Fera – Kirittäret 0-2 (0-12, 0-8)
Su 16.5 Kirittäret – Kempeleen Kiri 2-0 (6-0, 1-0)

Kirittärien harjoituspeliohjelmaan kuuluivat viikonloppuna pelit lauantaina Raumalla Feraa vastaan ja sunnuntaina kotona Hippoksella Kempeleen Kiriä vastaan. Lopputuloksen perusteella joukkueen valmistautuminen kauteen on sujunut vähintäänkin mainiosti.

Kahteen peliin 27 lyötyä eikä yhtään annettua juoksua. Nähdyn perusteella Kirittäret olisi valmis aloittamaan kautensa vaikka heti huomenna. Lyöntipelissä on laajuutta ja tehoja ja vaikka pelaajistoa on kierrätetty paljonkin eri pelipaikoilla, kevään neljässä harjoituspelissä Kirittärien kenttään on lyöty ainoastaan 2 juoksua.

Pelinjohtaja Nalle Viljanen on syystäkin tyytyväinen näkemäänsä, mutta muistuttaa samalla, että tärkeintä on koko kauden jatkuva nousukierre, jonka mukaan peli olisi parhaimmillaan syksyn tärkeissä peleissä.

– Ulkopeli on toiminut todella hyvin. Varsinkin tänään toisella jaksolla, kun Kempele ei saanut ainuttakaan pelaajaa edes 2-pesälle.

– Peli on aika valmiin näköistä, mutta nyt aletaan sitten hiomaan erittäin pieniä yksityiskohtia. Tämä on pelaajille myös henkisesti raskasta vaihetta, kun päällisin puolin peli kulkee erinomaisesti, mutta silti tulee sanottavaa joistain pienistä yksityiskohdista. Se kuinka kova joukkue tämä lopulta on, nähdään vasta syksyllä. Mestaruuksia ei ennen kauden alkua jaeta. Teemme asiat viimeistäkin yksityiskohtaa myöten mahdollisimman hyvin ja jos joku joukkue sitten on syksyllä parempi, niin sille ei voi sitten mitään.

– Yksittäisistä pelaajista pikku vaivoja on ollut Elsa Nymanilla ja Laura Toikkasella. Nyman pelaa kyllä huomenna B-tyttöjen sarja-avauksessa, mutta Toikkasen osalta haluamme varmistaa, että hän on täydellisessä iskussa, kun sarja käynnistyy.

– Onnistujia meillä on ollut tietysti paljon, niin sisä- kuin ulkopelissä. Jos joukkue päästää 4 ottelussa vain 2 juoksua, niin lukkarin (Mari Mantsinen) on ainakin täytynyt onnistua erityisen hyvin. Myös ulkopeli on loksahtanut yllättävänkin hyvin uomiinsa, jos ajatellaan että ollaan pelattu ilman Toikkasta. Hän on kuitenkin iso osa ulkopeliämme.

Kirittärien sisäpelistä ei saatu ainakaan lauantain osalta täydellisiä tilastotietoja, joten tässä ovat hyvin epäviralliset tulokset viikonlopun tehoista:

La 15.05. Fera-Kirittäret
Ottelun tallenne: https://www.youtube.com/watch?v=a3NtuV2BPmk

Viivi Partanen 5 lyötyä/2 tuotua
Emma Körkkö 2/3
Venla Karttunen 0/4
Jutta Myllyniemi 3/1
Susanne Kohonen 2/2
Tinja Töyrylä 2/2
Kati Tanhua 1/2
Ella Korpela 1/2
Siri Eskola 2/1

Su 16.05. Kirittäret-KeKi
Ottelun tallenne: https://www.facebook.com/kirittaret/videos/323207895838342/

Emma Körkkö 2/2
Susanne Kohonen 2/0
Eeva Mäki-Maukola 0/2
Kirittäret-KeKi harjoituspelin tilastot Pesistulokset.fi: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/41385

Mari Mantsisen kommentit viikonlopun harjoituspeleistä Harvian Jälkilöylyissä:

Otteluraportit tarjoaa:

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa #harjoituspeli #otteluraportti

Lue myös