Superin harjoituskausi jo täydessä käynnissä

 – Superpesis, Yleinen

Mitä kuuluu Kirittärille loppusyksyllä 2023? Kovaa harjoittelua!

Kirittärien aloitti harjoituskautensa 26.10.2023 ja nyt takana on kaksi leiriä. Viime kauden pettymys on analysoitu ja katseet suunnattu kauteen 2024.

Pelinjohtaja Mattias Kitola palaa vielä lyhyesti viime kauteen 2023.

”Tietysti viime kausi oli tuloksellisesti iso pettymys. Tappio ja pettymys monesti pistää peilin eteen vähän tutkiskelemaan ja etsimään vastauksia mitä voi tehdä toisin ja miten tulee itseään kehittää, niin tässäkin tapauksessa. Pohdittu mitä tulee yksilö- ja joukkuetasolla valmennuksellisesti tehdä toisin ja paremmin ja lähdetty rakentamaan uutta kautta. Nuori joukkue on nyt yhtä isoa kokemusta rikkaampi.”

Kitolan katse on jo tiukasti tulevassa kaudessa.

”Joukkueen kanssa on nyt kuukauden verran harjoiteltu koko ryhmä yhdessä. Energiataso ja tekemisen intensiteetti ovat olleet erittäin korkealla tasolla. Uusia kasvoja on edellisvuosiin nähden tosi paljon ja se on myös tuonut uutta energiaa ja ennakkoluulottomuutta ryhmään. Tässä on monella muutamaan viime vuoteen tapahtunut aika paljon muutoksia ja koen että pitkä tauko kauden jälkeen toi tässä hetkessä ehkä energiatasolle sen tarvittavan ”resetin”. Nälkä olla parempi on tällä hetkellä jokaisella valtava ja se näkyy jokaisessa harjoituksessa. Startti on ollut erittäin hyvä.”

Päävalmentaja Katja “Supi” Saari summaa oleellisen ytimekkäästi.

”Pelaajistossa ja valmennuksessa on kova motivaatio kehittää ja kehittyä. Uudistua ja uudistaa – nauttia tosissaan tekemisestä. Se ei ole ’harjotuksellinen tavoite’. Olennaisin se on.”

Uuden hallipesissarjan otteluohjelma julkistetaan lähiaikoina eikä Superpesiksenkaan otteluohjelmien julkaisuihin todennäköisesti pitkää aikaa ole. Jo puolen vuoden päästä pelataan jo kovaa vauhtia ensimmäistä täyttä kautta Superpesistä uudella Hippoksella, tätä odotellessa kannattaa hankkia itselleen – tai läheiselle lahjaksi – Kirittärien kausikortti tarjoushintaan 120€ (100€) / numeroitu paikka 140€ / VIP 460€, lisätiedot https://www.kirittaret.fi/20231120-kausikortti2024-myynnissa/

#liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #kirittäret

Lue myös