Uusi pesäpallostadion Hippokselle varmistui!

 – Yleinen

Jyväskylän valtuusto hyväksyi maaanatai 22.03.2021 kokouksessaan kaupunginhallituksen esityksen Hippoksen uuden pesäpallostadionin rakentamisesta jo kaudelle 2022!

Päätös oli pitkään toivottu ja odotettu niin jyväskyläläisten pesäpalloseurojen ja niiden kannattajien kuin myös laajalti pesäpallopiirien ympäri Suomen.

Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko otti vastaan ilouutisen kiitoksin:

Kiitos päättäjille pesäpallon – niin pelaajien, yhteistyökumppaneiden, toimitsijoiden kuin katsojienkin – olosuhteiden parantamisesta, huikea juttu! Uuden stadionin myötä päästään siirtymään uuteen aikaan nykyaikaisissa olosuhteissa.

Tämä on Liikuntapääkaupunki Jyväskylän imagolle hyvä asia, kun urheilupaikkojen parantamisessa päästään jälleen askel eteenpäin.

Toivottavasti stadionin suunnittelussa otetaan huomioon pesäpallon ohessa stadionin mahdillisimman monipuolinen käyttö esimerkiksi konserttipaikkana ja myös talvisten aktiviteettien paikkana.

Vanha tuttu Hippos poistuu käytöstä kauden 2021 jälkeen, uusi stadion rakentuu kuvassa vasemman alanurkan tienoille jo kaudeksi 2022.

Kausi 2021 pelataan siis edelleen tutulla vanhalla Hippoksella, toivottavasti päästään tekemään yhdessä vanhan stadionin viimeisestä kaudesta paras kausi koskaan!

Jyväskylän kaupungin uutinen valtuuston kokouksesta: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-03-22_jyvaskylan-kaupunginvaltuuston-paatoksia-2232021-olleesta-kokouksesta
Keskisuomalaisen uutinen aiheesta: https://www.ksml.fi/paikalliset/4008707

#yhdessähuipulla2021 #liikuntapääkaupunki #jyväskylä #pesis #elämänenergiaa

Lue myös