Venla Karttuselle jatkosopimus kauden 2022 loppuun saakka

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Venla Karttunen, 18 , ja naisten superpesiksen hallitseva Suomen mestari Kirittäret Jyväskylästä ovat pidentäneet Karttusen pelaajasopimusta vuodella. Uuden, tänään solmitun sopimuksen myötä kolminkertainen (2018,19,20) Suomen mestari jatkaa kasvattajaseuransa riveissä ainakin kauden 2022 loppuun saakka.

Kuukausi sitten päättynyt pesiskausi oli Venla Karttusen läpimurtokausi naisten superpesiksen huipulle henkilökohtaisella tasolla. Hän sijoittui runkosarjan kärkilyöntitilastossa seitsemänneksi (7.), etenijätilastossa yhdeksänneksi (9.) ja kärkilyöntien onnistumisprosenteissa hän oli seitsemäs (7.). Karttunen oli pudotuspelien etenijätilastossa viidenneksi eniten juoksuja tuonut pelaaja.

Venla Karttunen
Kuva: Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Venla Karttuselle päätös sopimuksen jatkamisesta oli helppo.
”Muutaman vuoden kokemuksella voin sanoa, että kaikki pienetkin asiat tehdään täällä viimeisen päälle ja se antaa itsellekin mahdollisuuden ottaa vielä seuraavat askeleet omalla uralla”, Venla perustelee päätöstään tyytyväisenä.

”Venlan kehittymistä nuoresta lahjakkuudesta huippupelaajaksi on ollut huikea seurata viimeiset vuodet. Se on ollut jopa nopeampaa kuin mitä uskottiin muutama vuosi sitten. Hän osaa pelata, on hyvä sekä ahkera harjoittelija ja erittäin lahjakas urheilija. Upea juttu, että kannattajamme saavat nauttia Kirittärien oman kasvatin taidoista ja positiivisesta persoonasta vähintäänkin kaksi seuraavaa kautta”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko hehkuttaa Karttusta.

Venla Karttusen kummiyrityksinä kaudella 2021 jatkavat Harvia, Marine ja Tamarin.

Lisätiedot
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67

Lue myös