Laura Toikkanen jatkaa Kirittärissä kaudella 2021

 – Pelaajasopimukset, Superpesis, Yleinen

Kaksi Suomen mestaruutta (2018,19) Jyväskylän Kirittärissä voittanut Laura Toikkanen, 24, jatkaa hallitsevan mestarijoukkueen riveissä myös tulevalla kaudella. Siepparina pelaavalle Toikkaselle tuleva kausi on neljäs Kirittärissä. ”Olen viihtynyt Kirittärissä ja Jyväskylässä hyvin. Asiat ovat hoituneet seurassa hienosti ja pesiksen lisäksi minulla on täällä varhaiskasvatuksen opiskelut sekä työpaikka K-Supermarket Länsiväylässä. Tottakai jatkosopimuksen tekoa helpotti tieto siitä, että […]

Laura Toikkanen jatkosopimukseen kaudelle 2021.
Kuva Foto-Antti / Jyrki Röppänen

Kaksi Suomen mestaruutta (2018,19) Jyväskylän Kirittärissä voittanut Laura Toikkanen, 24, jatkaa hallitsevan mestarijoukkueen riveissä myös tulevalla kaudella. Siepparina pelaavalle Toikkaselle tuleva kausi on neljäs Kirittärissä.

”Olen viihtynyt Kirittärissä ja Jyväskylässä hyvin. Asiat ovat hoituneet seurassa hienosti ja pesiksen lisäksi minulla on täällä varhaiskasvatuksen opiskelut sekä työpaikka K-Supermarket Länsiväylässä. Tottakai jatkosopimuksen tekoa helpotti tieto siitä, että meillä on kilpailukykyinen joukkue myös ensi kaudella”, Laura toteaa tyytyväisenä.

”Laura Toikkanen on ehdottomasti yksi sarjan parhaista etukenttäpelaajista. Hän lukee peliä erittäin hyvin ja tekee valtavasti töitä myös omalla ajalla vastustajien analysoinnissa. Sisäpelissä Laura on luotettava vaihtaja, jonka osaaminen on entisestään monipuolistunut Kirittärissä pelattujen vuosien aikana. Hänellä on myös merkittävä rooli ns.pukukoppipelaajana joukkueessamme”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen kehuu.

”Erittäin tärkeä jatkosopimus menestyvän joukkueen rakentamisessa myös kaudelle 2021, joukkuepelaaja isolla J:llä. Laura on yksi niitä pelaajiamme, joka tuli aikoinaan yliopisto-opiskelujen myötä Jyväskylään. Tiesimme hänen lahjakkuutensa pelaajana jo silloin ja on hienoa että yhteinen taival Kirittärien ja Lauran välillä jatkuu edelleen”, Kirittärien seurajohtaja Pete Kaijansinkko kertoo.

Laura Toikkasen kummiyrityksenä jatkaa myös kaudella 2021 K-Supermarket Länsiväylä.

Lisätietoja antaa
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
gsm 0400540977, WhatsApp 0440540977
Twitter : @petriolavi67
#yhdessähuipulla2020 #pelaajasopimukset

Lue myös