Emma Körkkö Harvian ja Kirittärien kuukauden pelaaja heinäkuussa

 – Superpesis, Yleinen

Emma Körkkö heinäkuun 2020 Harvian kuukauden pelaaja.Kuva Foto-Antti Kirittärien pääyhteistyökumppani Harvia palkitsee tällä kaudella jokaisen pelikuukauden parhaan Kirittärien pelaajan.Heinäkuun pelaajaksi on valittu Emma Körkkö. Kirittäret pelasi heinäkuussa seitsemän ottelua Superpesiksessä ja niistä viidessä Körkkö palkittiin joukkueensa parhaana pelaajana.Emma löi heinäkuun otteluissa 30 juoksua, toi 20 ja keräsi peräti 56 kärkilyöntiä. Emma Körkkö on tällä hetkellä […]

Emma Körkkö heinäkuun 2020 Harvian kuukauden pelaaja.
Kuva Foto-Antti

Kirittärien pääyhteistyökumppani Harvia palkitsee tällä kaudella jokaisen pelikuukauden parhaan Kirittärien pelaajan.
Heinäkuun pelaajaksi on valittu Emma Körkkö.

Kirittäret pelasi heinäkuussa seitsemän ottelua Superpesiksessä ja niistä viidessä Körkkö palkittiin joukkueensa parhaana pelaajana.
Emma löi heinäkuun otteluissa 30 juoksua, toi 20 ja keräsi peräti 56 kärkilyöntiä.

Emma Körkkö on tällä hetkellä naisten superpesiksen lyöjätilaston kolmas, etenijätilaston kahdeksas ja kärkilyöntitilaston toinen. Hän johtaa superpesiksen tehotilastoa (lyödyt + tuodut) ylivoimaisesti. Sunnuntaina pelatulla kierroksella Körkkö ylitti kautta aikain otteluiden tehotilastossa 600 pisteen rajan toisena nykyisistä aktiivipelaajista. Hän on lyönyt nyt uransa aikana 311 ja tuonut 294 juoksua runkosarjan otteluissa.

Harvia palkitsee Emma Körkön heinäkuun parhaana pelaajana Kirittärien seuraavassa ottelussa, joka pelataan su 2.8. klo 16.00.
Kirittäret saa tuolloin Hippokselle vieraakseen Seinäjoen Maila-Jussit.

Kesäkuussa vastaavan palkinnon Kirittäristä sai Ella Korpela.

#yhdessähuipulla2020 #harvia #kuukaudenpelaaja

Viimeaikaisia uutisia