Tiedote: Elokuussa pelattaviin kuuteen Kirittärien kotiottelutapahtumaan pieniä muutoksia.

 – Superpesis, Yleinen

Viranomaisten mukaan heinäkuussa käytössä olleet katsomolohkot eivät ole enää välttämättömiä yli 500 hengen tapahtumissa, ellei tapahtuman järjestäjä koe lohkoja yleisön turvallisuuden varmistamisen kannalta tarpeelliseksi. Tapahtumissamme on kuitenkin yhä huolehdittava turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Niinpä sunnuntain 2.8.ottelusta alkaen katsomolohkot poistuvat käytöstä. Turvaväleistä huolehdimme tapahtuman järjestäjänä niin, että edelleen Hippoksen pesäpallostadionin katsomoissa käytössä on vain joka toinen penkkirivi. […]

Viranomaisten mukaan heinäkuussa käytössä olleet katsomolohkot eivät ole enää välttämättömiä yli 500 hengen tapahtumissa, ellei tapahtuman järjestäjä koe lohkoja yleisön turvallisuuden varmistamisen kannalta tarpeelliseksi. Tapahtumissamme on kuitenkin yhä huolehdittava turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Niinpä sunnuntain 2.8.ottelusta alkaen katsomolohkot poistuvat käytöstä.

Turvaväleistä huolehdimme tapahtuman järjestäjänä niin, että edelleen Hippoksen pesäpallostadionin katsomoissa käytössä on vain joka toinen penkkirivi. Näinollen katsojamäärä jonka voimme ottaa peliin, on jatkossa enimmillään 1500 henkilöä eli puolet Hippoksen PP-stadionin maksimimäärästä. Käsihuuhdetta on yhä käytettävissä ja esillä otteluissamme.

Liput kotiotteluihin kannattaa ostaa edelleen ennakkoon, näin vältämme ruuhkia lipunmyynnissä. Liput ennakkomyynnissä osoitteissa www.kirittaret.fi ja www.nettilippu.fi . Tehdään yhdessä tapahtumista jatkossakin turvallisia ja kannetaan vastuumme asiassa.

Lisätietoja antaa:
Petri Kaijansinkko
pete.kaijansinkko@icloud.com
0440 540977
Twitter : @petriolavi67

 #yhdessähuipulla2020 #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #elämänenergiaa .

Kuva: fotoantti

Viimeaikaisia uutisia