Vipattaret Vihdistä saapuu Kirittärien vieraaksi

 – Superpesis, Yleinen

20.5.2015 Kahdella voitolla Superpesiskauden aloittanut Kirittäret kohtaa Vihdin torstaina Hippoksen pesäpallostadionilla pelattavassa ottelussa. Vierasjoukkue on muuttunut melkoisen paljon täksi kaudeksi ja vaihdoksia tapahtui valmennuksessa vielä kauden alettuakin. Kirittäret lähtee peliin omiin vahvuuksiin nojaten ja peliään kehittäen. Ottelu avaa myös harvassa tahdissa pelattavan sarjaohjelman vuoksi harjoitusohjelmaan määrätyn leiriviikonlopun, jossa keskitytään tiiviisti harjoitteluun. Kirittärien nuori lyöjäjokeri Vera Vikström […]

20.5.2015

Kahdella voitolla Superpesiskauden aloittanut Kirittäret kohtaa Vihdin torstaina Hippoksen pesäpallostadionilla pelattavassa ottelussa.

Vierasjoukkue on muuttunut melkoisen paljon täksi kaudeksi ja vaihdoksia tapahtui valmennuksessa vielä kauden alettuakin. Kirittäret lähtee peliin omiin vahvuuksiin nojaten ja peliään kehittäen. Ottelu avaa myös harvassa tahdissa pelattavan sarjaohjelman vuoksi harjoitusohjelmaan määrätyn leiriviikonlopun, jossa keskitytään tiiviisti harjoitteluun.

Kirittärien nuori lyöjäjokeri Vera Vikström sanoo vastustajan olevan hyvinkin tuntemattoman.
Kovin paljoa en Vihdistä vastustajana tiedä, mutta onkin parempi keskittyä vaan omaan tekemiseen. Olen pelannut nyt paljon pelejä viimeisten päivien aikana, kun Kirittärien pelipaita on tullut vedettyä päälle Superin lisäksi ykköspesiksessä ja b-tytöissä. Mutta hyvin sitä jaksaa ja pelaaminen on aina kivaa”, Vera sanoo.


Vikströmin kalenteri on ollut hyvinkin täynnä viimeisen puolentoista viikon aikana, kun yhdeksään päivään on tullut kahdeksan ottelua unohtamatta myöskään koulunkäyntiä Voionmaan lukiossa samalla. ”Onneksi sain onnistumaan siirron Sotkamon urheilulukiosta tälle viimeiselle jaksolle Voionmaalle, olisi muuten ollut todella hankalaa koulunkäynnin ja pesiksen yhteensovittaminen”, Vera kiittelee Sotkamon urheilulukion ja Voionmaan lukion antamaa mahdollisuutta.

Veran videohaastattelu

Kirittäret-Vihti – ottelun yhteydessä julkistetaan Kirittärien ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin yhdessä toteuttama hyväntekeväisyyskampanja, josta lähipäivinä tarkemmin lisää.
 

Kirittäret-Vipattaret torstaina klo 18.00 Hippoksella, otteluisäntänä Jyväskylän kaupunkiseurakunta.

Liput voit ostaa myös W-Zup palvelun kautta

Viimeaikaisia uutisia