Kirittäret kotivoittoon, Viinijärvi kaatui kotiavauksessa

 – Superpesis, Yleinen

16.5.2015 Kirittäret paransi otteitaan ja voitti myös kauden toisen ottelunsa, joka oli samalla myös kotiavaus aurinkoisella ja kolealla Hippoksella. Hyvin kauden aloittanut Viinijärven Urheilijat koki kotijoukkueen tiiviin ulkopelin ja tehokkaan sisäpelin. Numerot 4-1, 2-1 kertovat Kirittärien ahkerasta toiminnasta ulkokentällä ja tasaisen varmasta sisäpelistä. Myös pelinjohtaja Nalle Viljanen oli joukkueensa tekemiseen tyytyväinen. ”Paransimme monia juttuja. Olimme […]

16.5.2015

Kirittäret paransi otteitaan ja voitti myös kauden toisen ottelunsa, joka oli samalla myös kotiavaus aurinkoisella ja kolealla Hippoksella.

Hyvin kauden aloittanut Viinijärven Urheilijat koki kotijoukkueen tiiviin ulkopelin ja tehokkaan sisäpelin. Numerot 4-1, 2-1 kertovat Kirittärien ahkerasta toiminnasta ulkokentällä ja tasaisen varmasta sisäpelistä. Myös pelinjohtaja Nalle Viljanen oli joukkueensa tekemiseen tyytyväinen. ”Paransimme monia juttuja. Olimme valmistautuneet hyvin esimerkiksi Tiina Toloselle ja Vera Vikströmille tuleviin ulkopelikuvioihin kolmostilanteissa. Vaikka toisella jaksolla olikin nihkeämpää, joukkueemme osoitti venymiskykyä nousemalla tappiotilanteesta jaksovoittoon. Ulkopelissä tuli vielä ykköstilanteessa muutamia räpylävirheitä, mutta ne saadaan varmasti pois lähiaikojen hyvällä treenaamisella”, Nalle kommentoi.

Kirittärien ykköspalkittu Viinijärvi-ottelussa oli kolme juoksua vakuuttavasti lyönyt Tiina Tolonen. Hänen paluunsa kotijoukkueen riveihin on onnistunut hyvin ja Tiina on myös itse kohtuullisen tyytyväinen. ”Koko ajan tuntuu paremmalta, toki minulla on takana syhteistreeniä vielä aika lyhyt aika. Mutta kaikki tähtää syksyyn ja sinne mennään ihan positiivisella fiiliksellä” Tolonen tuumaili.


Kirittärien kakkospalkinnolla ottelussa palkittiin vahvasti vaihtanut ja hyvin kopparina liikkunut Virpi Hukka. Viinijärven palkitut olivat Niina Härkönen ja Saara Suomalainen. 


Täydet kuusi pistettä kahdesta ensimmäisestä ottelustaan ottanut Kirittäret pelaa seuraavan kerran vajaan viikon kuluttua torstaina, jolloin Hippoksella saapuu vieraaksi Vihdin Pallo.

Nallen kommentit pelistä

Viimeaikaisia uutisia