Heitä hyvää! -kampanja

 – Superpesis, Yleinen

20.5.2015 Jyväskylän Kirittäret ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri järjestävät Heitä Hyvää hyväntekeväisyyskampanjan. Hyväntekeväisyyskampanjan ”Heitä hyvää” tavoitteena on kerätä varoja lasten liikunnan aloittamiskynnyksen madaltamiseksi. Kampanjasta saatu tuotto luovutetaan Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirille, joka järjestää tuotolla ilmaista, säännöllistä ja ohjattua toimintaa 5-9-vuotiaille lapsille Jyväskylässä yhdessä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Toiminnan tavoitteena on saada lapset aloittamaan säännöllinen liikuntaharrastus tutustuttamalla […]

20.5.2015

Jyväskylän Kirittäret ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri järjestävät Heitä Hyvää hyväntekeväisyyskampanjan.

Hyväntekeväisyyskampanjan ”Heitä hyvää” tavoitteena on kerätä varoja lasten liikunnan aloittamiskynnyksen madaltamiseksi. Kampanjasta saatu tuotto luovutetaan Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirille, joka järjestää tuotolla ilmaista, säännöllistä ja ohjattua toimintaa 5-9-vuotiaille lapsille Jyväskylässä yhdessä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Toiminnan tavoitteena on saada lapset aloittamaan säännöllinen liikuntaharrastus tutustuttamalla heidät eri lajeihin.

Kampanjan suojelijana toimii europarlamentaarikko Henna Virkkunen. Hän lähti mielellään mukaan kampanjaan. ”Osa Suomen lapsista liikkuu liian vähän. Lasten kynnystä aloittaa liikuntaharrastus pitää pystyä madaltamaan ja siihen Heitä Hyvää – kampanja pyrkii vaikuttamaan. Nyt kaikki heittämään hyvää!” Henna haastaa kaikki mukaan.

”HEITÄ HYVÄÄ” – kampanja
”Heitä hyvää” kampanjan idea on haastaa työyhteisöjä, koulu- ja opiskelijaryhmiä, julkisuuden henkilöitä ja tavallisia yksityishenkilöitä heittämään palloa ja lahjoittamaan omasta heitostaan 30 cnt / m hyväntekeväisyyteen.

Kampanja avataan to 21.5 Kirittäret – Vihti ottelun tauolla.

Lisäksi yrityksille on oma kampanja, jossa yritykset saavat positiivista näkyvyyttä niin Hippoksen pesäpallostadionilla, sanomalehti Keskisuomalaisen kampanjasivuilla ja sen lisäksi antavat positiivisen panoksen hyvän asian puolesta. 

Heitä Hyvää – kampanja huipentuu viime vuoden finalistien Kirittärien ja Lapuan yhteenottoon. Ottelu pelataan 29.7 2015 klo 18. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, jonka mukaan lähteneet yritykset ovat mahdollistaneet.

Kirittärien Nalle Viljanen ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin toiminnanjohtaja Mirja Lavonen-Niinistö ovat innoissaan uudesta yhteistyöstä. ”Tämä on avaus uudenlaiseen lasten terveyttä edistävään yhteistyöhön liikunnan keinoin. Meillä ei ole tällaista kumppanuutta aiemmin ollut, ja toivonkin, että vastaava malli leviää koko Suomeen, jotta lasten terveys ja hyvinvointi saadaan kaikkien asiaksi.”, sanoo Mirja Lavonen-Niinistö.

Haluamme olla Kirittärien kanssa tekemässä hyvää. Ottakaa haaste vastaan!” toteaa Nalle lopuksi.

Kirittäret
Nalle Viljanen

Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri
Mirja Lavonen-Niinistö

Viimeaikaisia uutisia