Tähdet loistavat sunnuntaina Hippoksella

 – Superpesis, Yleinen

14.6.2015 Itä-Länteen valittuja pesistähtiä suorastaan vilisee sunnuntaina Jyväskylän Hippoksella, kun Kirittäret saa vieraakseen Pesäkarhut Porista.Pelissä on mukana peräti kymmenen naispelaajaa, jotka on valittu kahden viikon kuluttua Hyvinkäällä pelattavaan naisten Itä-Länsi – otteluun. Valituista seitsemän on kotijoukkueesta ja kolme vieraista. Lisäksi molempien joukkueiden pelinjohto on vahvasti edustettuna arvo-ottelussa.Kirittärien ja Pesäkarhujen väliset ottelut ovat omanlaisia klassikoitaan naisten […]

14.6.2015

Itä-Länteen valittuja pesistähtiä suorastaan vilisee sunnuntaina Jyväskylän Hippoksella, kun Kirittäret saa vieraakseen Pesäkarhut Porista.Pelissä on mukana peräti kymmenen naispelaajaa, jotka on valittu kahden viikon kuluttua Hyvinkäällä pelattavaan naisten Itä-Länsi – otteluun. Valituista seitsemän on kotijoukkueesta ja kolme vieraista. Lisäksi molempien joukkueiden pelinjohto on vahvasti edustettuna arvo-ottelussa.Kirittärien ja Pesäkarhujen väliset ottelut ovat omanlaisia klassikoitaan naisten Superpesiksessä.
Koko 2000-luvun joukkueet ovat pelanneet erittäin kiihkeitä ja tasaisia otteluja niin runkosarjoissa kuin myös välierissä ja muutaman kerran myös loppuotteluissa. 
Tämänkertaisessa ottelussa kohtaavat sarjajohtaja ( Kirittäret) ja sarjanelonen, molempien alkukausi on ollut kohtuullisen hyvä ja ennakko-odotusten mukainen. Kumpaakin joukkuetta on yleisesti veikkailtu joukkueeksi, joka pystyy pelaamaan jopa mestaruudesta. Kirittäret ja Pesäkarhut kohtaavat viime kauden tapaan runkosarjassa tämän kesän aikana neljä kertaa.
”Pesäkarhuilla on tälläkin kaudella hyvä sisäpelijoukkue kasassa. Nopeutta ja vaihtajia on aika paljon ja kotiuttajajokerit Puisto sekä Kuusisto on otettava tarkasti. Ulkopelissä heillä on mielestämme heikkoudet ja niihin pyrimme iskemään. Lisäksi meidän on pelattava huolellisemmin omaa sisäpeliämme, etenkin etenemisessä olemme tehneet itse turhia virheitä”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen ennakoi sunnuntain peliä.
Kirittärien ja Pesäkarhujen välinen taistelu sarjapisteistä alkaa sunnuntaina Hippoksella klo 17.00.
Viimeaikaisia uutisia