Kirittäret kaatoi Mansen ja otti kolme pistettä

– Superpesis, Yleinen

11.6.2015 Kirittäret jatkoi voitokkaita kotiotteluitaan kukistamalla Mansen Räpsän puhtaasti jaksoin 2-0(4-0,4-3). Kotivoittonsa ansiosta jyväskyläläiset jatkavat naisten superpesiksen kärjessä.Ottelun ensimmäisellä jaksolla Kirittäret oli selkeästi edellä vastustajaansa tehden tasaisesti kolmostilanteita ja pitäen vieraat vähissä tilanteissa. Kolmostilanteet jaksossa Kirittärille 11-4 ja Tiina Tolosen johdolla kotijoukkue takoi neljä juoksua Mansen jäädessä nollille.Toisella jaksollakin näytti pitkään siltä, että sama tahti […]

11.6.2015

Kirittäret jatkoi voitokkaita kotiotteluitaan kukistamalla Mansen Räpsän puhtaasti jaksoin 2-0(4-0,4-3). Kotivoittonsa ansiosta jyväskyläläiset jatkavat naisten superpesiksen kärjessä.Ottelun ensimmäisellä jaksolla Kirittäret oli selkeästi edellä vastustajaansa tehden tasaisesti kolmostilanteita ja pitäen vieraat vähissä tilanteissa. Kolmostilanteet jaksossa Kirittärille 11-4 ja Tiina Tolosen johdolla kotijoukkue takoi neljä juoksua Mansen jäädessä nollille.Toisella jaksollakin näytti pitkään siltä, että sama tahti jatkuu. Mutta vierasjoukkue sai hieman onnekkaastikin juoksutilinsä auki mennen jopa juoksun johtoonkin. Erinomaisen ottelun pelannut ja tähän otteluun kärkietenijäksi siirretty Aino-Maija Haapamäki löi kuitenkin pienoisella ulkokentän avustuksella tasoituksen kunnarilla kolmannessa vuoroparissa. Mansen Räpsä ei onnistunut enää neljännessä vuorossa tekemään juoksua ja niinpä Kirittäret tuli viimeisen tasoittavalleen hakemaan kolmeen pisteeseen oikeuttavaa voittojuoksua. Ratkaisijaksi nousi jälleen kerran Tiina Tolonen lyömällä vapaalla lyönnillään Virpi Hukan kotipesään. Tolonen kotiutti ottelussa yhteensä viisi kertaa. Kolmostilanteet ottelussa olivat yhteensä 19-11.
Erittäin tärkeä voitto ja kolme pistettä. Aika tasapainoinen esitys koko joukkueelta, vaikka Manse pääsikin toisella jaksolla hieman säikäyttämään. Aino-Maija Haapamäeltä hieno tulo numerolle yksi ja meillä on hyvä tilanne, kun voidaan käyttää sekä Mira Kolehmaista että Haapamäkeä kärkietenijänä. Kahdella kärjellä pystytään pelaamaan nyt ihan oikeasti. Tolonen oli taas jäätävässä ja monipuolisessa lyönnissä”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen myhäili tyytyväisenä.
Kirittäret pelaa myös sunnuntaina kotona, kun vieraaksi saapuu Pesäkarhut Porista. Perinteisesti kova taistelu sarjapisteistä alkaa Hippoksella klo 17.  Nalle Viljasen kommentit (youtube)