Kirittäret kaatoi Pesäkarhut vahvalla ulkopelillä

 – Superpesis, Yleinen

15.6.2015 Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen ottelu pelattiin sunnuntaina vaikeissa, sateisissa olosuhteissa Jyväskylän Hippoksella.Tästä huolimatta molemmat joukkueet loivat kolmostilanteita varsin hyvällä menestyksellä, mutta kotijoukkueen takatilannepelaaminen oli hieman vieraiden vastaavaa parempaa. Tasainen peli päättyi lopulta Kirittärien voittoon jaksoin 1-0(3-2,1-1). Voitollaan jyväskyläläiset vahvistivat asemaansa sarjan kärkijoukkueena, kun jäljellä on vielä yksi ottelu ennen lyhyttä juhannustaukoa. Tiistaina Kirittäret matkaa […]

15.6.2015

Kirittärien ja Porin Pesäkarhujen ottelu pelattiin sunnuntaina vaikeissa, sateisissa olosuhteissa Jyväskylän Hippoksella.Tästä huolimatta molemmat joukkueet loivat kolmostilanteita varsin hyvällä menestyksellä, mutta kotijoukkueen takatilannepelaaminen oli hieman vieraiden vastaavaa parempaa. Tasainen peli päättyi lopulta Kirittärien voittoon jaksoin 1-0(3-2,1-1). Voitollaan jyväskyläläiset vahvistivat asemaansa sarjan kärkijoukkueena, kun jäljellä on vielä yksi ottelu ennen lyhyttä juhannustaukoa. Tiistaina Kirittäret matkaa Kempeleeseen paikallisen Kirin vieraaksi.
Tasaisesta kotijoukkueesta palkittiin parhaina Emma Nieminen ja Mira Kolehmainen, vieraiden parhaimmistoa oli kärkikaksikko Lindström-Toiviainen. ”Voittoon pitää olla tyytyväinen. Pesäkarhut pelasi hyvin, mutta meidän ulkopelimme oli tänäänkin etenkin kolmostilanteissa todella tiivistä. Itseasiassa molemmat joukkueet joutuivat lyömään juoksunsa nyt laadukkailla lyönneillä. Tiistaina vielä kaikki peliin ja sitten pienelle kesälomalle. Tärkeää on saada energiat ylös niin henkisesti kuin fyysisestikin vielä tiistain pelissäkin Kempeleessä. KeKi pelaa varsinkin kotonaan hyvin ja meidän pitää olla hyvin valmistautuneita”, Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen toteaa.

Viimeaikaisia uutisia