Kirittärien tie vie pohjoiseen

 – Superpesis, Yleinen

16.6.2015 Sarjajohtaja Kirittäret matkaa tiistaina kauas pohjoiseen, Kempeleeseen, kevätkierroksen viimeiseen otteluun.Alla joukkueella on neljä peräkkäistä voittoa (Rauma,Kankaanpää,Manse ja Pori). Sarjataulukossa Kirittärillä on kahden pisteen etumatka toisena ja kolmantena tuleviin raumalaisiin ja lapualaisiin. Tämän ottelun jälkeen Kirittärillä alkaa on noin viikon mittainen juhannustauko peleistä, sarja jatkuu Jyväskylässä ke 24.6. Lapuan Virkiää vastaan.Tiistain ottelun kotijoukkue Kempeleen Kiri […]

16.6.2015

Sarjajohtaja Kirittäret matkaa tiistaina kauas pohjoiseen, Kempeleeseen, kevätkierroksen viimeiseen otteluun.Alla joukkueella on neljä peräkkäistä voittoa (Rauma,Kankaanpää,Manse ja Pori). Sarjataulukossa Kirittärillä on kahden pisteen etumatka toisena ja kolmantena tuleviin raumalaisiin ja lapualaisiin. Tämän ottelun jälkeen Kirittärillä alkaa on noin viikon mittainen juhannustauko peleistä, sarja jatkuu Jyväskylässä ke 24.6. Lapuan Virkiää vastaan.Tiistain ottelun kotijoukkue Kempeleen Kiri on pelannut sarjaohjelman kummallisuuksista johtuen muita joukkueita selvästi vähemmän otteluja, sillä on takana vasta seitsemän peliä. Esimerkiksi Kirittäret on pelannut jo yhdeksän ottelua ja Viinijärvi peräti kaksitoista. Kempele on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena, mutta se kuuluu ehdottomasti niihin joukkueisiin jotka taistelevat kauden vanhetessa pudotuspelien kotiedusta.
” Kempele pelaa etenkin kotonaan hyvin. Meillä on pysyttävä focus koko ajan omassa tekemisessä ja pyrkiä laadukkaisiin suorituksiin. On tärkeää elää tässä ja nyt ottelun tuoksinnassa. Takana on hyvä kevätkierros etenkin pisteiden ja voittojen valossa, pelillisesti pystymme parantamaan ja sitä pyrimme tekemään myös tällä Kempeleen reissulla” , Kirittärien pelinjohtaja Nalle Viljanen ennakoi tiistain ottelua.
Viimeaikaisia uutisia