Siri Eskola syyskuun ja koko kauden Harvian kuukauden pelaaja

 – Superpesis

17.9.2019  Kirittärissä valittiin otteluittain ja kuukausittain pelaajia eri palkinnoilla. Syyskuun kuukauden pelaajan lisäksi valittiin koko kauden Seppä, Eri Keeper liimanäppi ja Lähitapiolan vakuuttavin pelaaja. Siri Eskola on valittu syyskuun Harvian kuukauden pelaajaksi. Valinta on toinen Sirille ja hän on myös kauden Harvia – pelaaja. Kertaalleen kuukauden pelaajaksi valittiin Eeva Mäki-Maukola, Emma Körkkö ja Emma Sallinen.  […]

17.9.2019 

Kirittärissä valittiin otteluittain ja kuukausittain pelaajia eri palkinnoilla. Syyskuun kuukauden pelaajan lisäksi valittiin koko kauden Seppä, Eri Keeper liimanäppi ja Lähitapiolan vakuuttavin pelaaja.

Siri Eskola on valittu syyskuun Harvian kuukauden pelaajaksi. Valinta on toinen Sirille ja hän on myös kauden Harvia – pelaaja. Kertaalleen kuukauden pelaajaksi valittiin Eeva Mäki-Maukola, Emma Körkkö ja Emma Sallinen. 

Kauppakeskus Seppä palkitsi jokaisessa ottelussa parhaan pelaajan ottelun Seppä -palkinnolla. Kauden Seppä on Emma Körkkö. Hän on myös paras ulkopelaaja eli useimmiten Eri Keeper liimanäppipalkinnon saanut pelaaja.

Siri Eskola puolestaan palkittiin kotiotteluissa useimmiten Lähitapiolan ottelun vakuuttavimpana sisäpelaajana.

#yhdessähuipulla #jyväskylä #liikuntapääkaupunki #pesis #lähitapiola #liimanäpit

Viimeaikaisia uutisia