Jutta Myllyniemi vahvistaa Kirittäriä, Petra Äkkinen harjoitusryhmään

 – Superpesis

18.9.2019  Kesällä julkistettujen jatkosopimusten lisäksi Kirittäret on solminut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Jutta Myllyniemi saapuu Kempeleen Kiristä, Petra Äkkinen Vaasan Mailattarista. Naisten Superpesiksen tuore Suomen mestari Jyväskylän Kirittäret saa riveihinsä ensi kaudeksi Jutta Myllyniemen Kempeleen Kiristä. Naisten Itä-Länsi- ottelussa päättyneellä kaudella pelannut 22-vuotias Myllyniemi ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. ”Jutta on meille hyvin tuttu pelaaja. […]

18.9.2019 

Kesällä julkistettujen jatkosopimusten lisäksi Kirittäret on solminut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Jutta Myllyniemi saapuu Kempeleen Kiristä, Petra Äkkinen Vaasan Mailattarista.

Naisten Superpesiksen tuore Suomen mestari Jyväskylän Kirittäret saa riveihinsä ensi kaudeksi Jutta Myllyniemen Kempeleen Kiristä. Naisten Itä-Länsi- ottelussa päättyneellä kaudella pelannut 22-vuotias Myllyniemi ja Kirittäret ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

”Jutta on meille hyvin tuttu pelaaja. Kaudella 2015 hän pelasi Kirittärien b-tytöissä ja naisten ykköspesisjoukkueessa kuuluen jo silloin superpesisjoukkueemme harjoitusryhmään. Tuon jälkeen Jutta on määrätietoisesti kehittänyt itseään pelaajana ja saanut pelata jatkuvasti kasvavassa roolissa ensin kauden Viinijärvellä ja viimeiset kolme kautta Kempeleessä. Päättyneellä kaudella hän oli todella ison roolin pelaaja sekä sisä- että ulkopelissä Kempeleen joukkueessa ja valittiin myös ansaitusti Idän joukkueeseen. Myllyniemi on etenkin sisäpelin monipuolisuudessaan meille täsmävahvistus, hän pystyy vaihtamaan, etenemään ja kotiuttamaan”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko kehuu.

Kirittärien uuden vahvistuksen tulevaisuuden suunnitelmissa on myös opiskelu Jyväskylässä.  ”Tavoitteenani on saada opiskelupaikka liikuntatieteellisestä Jyväskylän yliopistossa. Valmistun reilun vuoden päästä liikunnanohjaajaksi Kajaanin ammattikorkeakoulusta. On hienoa päästä kehittämään itseäni entistä paremmaksi pelaajaksi Kirittärissä ja on myös tavallaan helppoa tulla mukaan, kun kuviot sekä pääosin ihmisetkin ovat jo ennestään tuttuja minulle. Innoissani odotan jo harjoituskauden alkua” , Oulunsalon Vasaman kasvatti Jutta Myllyniemi kertoo.

Petra Äkkinen, 18v (s.2000), liittyy Kirittärien harjoitusryhmään kaudelle 2020. Vaasan Mailattarissa päättyneellä kaudella tyttöjen superpesistä ja naisten ykköspesistä pelannut Äkkinen ja Kirittäret ovat tehneet 1+1- muotoisen pelaajasopimuksen.

”Petra aloitti tänä syksynä opiskelut Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Hän on pelannut Vaasassa kärkietenijänä sekä kopparina hyvin päättyneellä kaudella ja on saamieni tietojen mukaan myös erittäin vahvan harjoitustaustan omaava urheilija, joka on harrastanut myös uintia huipputasolla. Petran opiskelu yliopistolla ja sen yhdistäminen pesäpallon pelaamiseen Kirittärissä on hyvinkin myös meidän seuran näköistä toimintaa. Jyväskylä on houkutteleva opiskelu- ja urheilukaupunki”, Petri Kaijansinkko toteaa

Viimeaikaisia uutisia