Camilla Kirsilä jatkaa Kirittärissä , vuoden jatkosopimus

 – Superpesis

20.9.2019  Kirittärissä kolme kautta pelannut ja kahtena viimeisimpänä kautena Suomen mestaruuden voittanut Camilla Kirsilä jatkaa hallitsevassa mestarijoukkueessa myös tulevalla kaudella. Kirittäret ja Kirsilä solmivat tänään vuoden mittaisen jatkosopimuksen. ”Nopeus on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia menestyvässä pesisjoukkueessa ja Camilla tuo nimenomaan sitä myös ensi kauden joukkueeseemme. Lisäksi hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan luotettavaa kopparipeliä näiden kolmen Kirittärissä […]

20.9.2019 

Kirittärissä kolme kautta pelannut ja kahtena viimeisimpänä kautena Suomen mestaruuden voittanut Camilla Kirsilä jatkaa hallitsevassa mestarijoukkueessa myös tulevalla kaudella. Kirittäret ja Kirsilä solmivat tänään vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

”Nopeus on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia menestyvässä pesisjoukkueessa ja Camilla tuo nimenomaan sitä myös ensi kauden joukkueeseemme. Lisäksi hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan luotettavaa kopparipeliä näiden kolmen Kirittärissä pelaamansa kauden aikana, vaikkakin ulkopeli on jäänyt pienempään osaan hänen roolissaan”, Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko luonnehtii Camilla Kirsilän merkitystä Kirittärien joukkueelle.

Camilla Kirsilä suhtautuu luottavaisesti tulevaisuuteen ja uskoo menevänsä edelleen eteenpäin urheilijana tulevan harjoituskauden aikana.
”Koen, että minulla on edelleen annettavaa uusiutuvalle joukkueellemme. Ja ennenkaikkea uskon kehittyväni edelleen pelaajana ja pystyn ottamaan tarvittaessa isompaakin roolia Kirittärien joukkueessa ensi kaudella”, Kirsilä toteaa itsevarmasti.
 

Viimeaikaisia uutisia