Kirittäret kiittää!

 – Superpesis

16.9.2019  Arvoisa Kirittärien kannattaja, talkoolainen, seuraväki ja yhteistyökumppani! KIITOS!! Seuran, superpesisjoukkueen ja myös omasta puolestani haluan esittää Teille nöyrän kiitoksen lauantaina Suomen mestaruuteen päättyneestä kaudesta. Kirittärien seurahistorian 10.mestaruus saavutettiin kovan työn ja myös vaikeiden hetkien jälkeen. Matkalla mestaruuteen sattui ja tapahtui paljon vastoinkäymisiäkin, mutta joukkueemme ja seuran sisällä oli koko ajan vahva luottamus ja usko […]

16.9.2019 

Arvoisa Kirittärien kannattaja, talkoolainen, seuraväki ja yhteistyökumppani! KIITOS!!

Seuran, superpesisjoukkueen ja myös omasta puolestani haluan esittää Teille nöyrän kiitoksen lauantaina Suomen mestaruuteen päättyneestä kaudesta.

Kirittärien seurahistorian 10.mestaruus saavutettiin kovan työn ja myös vaikeiden hetkien jälkeen. Matkalla mestaruuteen sattui ja tapahtui paljon vastoinkäymisiäkin, mutta joukkueemme ja seuran sisällä oli koko ajan vahva luottamus ja usko hyvään lopputulokseen.

Yleisö ja fanit olivat läpi kauden vahvasti myös takanamme. Loppuotteluissa meitä oli kannustamassa kahdessa Hippoksella pelatussa finaalissa hieman yli 5000 katsojaa, huikea juttu! Kaiken kaikkiaan koko kauden yleisökeskiarvo oli lopulta lähes 1000 katsojaa/kotiottelu. Siihen ja etenkin välierien sekä loppuotteluiden yleisömääriin voimme olla erittäin tyytyväisiä.

Yhteistyökumppaneiden merkitys on meille todella suuri. Kiitos että olette uskoneet meihin ja olitte tällä kaudella ennätyksellisen vahvasti meidän matkassa. Asetimme viime syksynä kovat tavoitteet kumppanimyynnissä, pääsimme niihin ja jopa ylitimme ne n.20 prosentilla. Kiitos Teidän, voimme rakentaa tulevaisuutta vakaalta pohjalta.

Tulevan kauden rakentaminen on jo käynnissä. Joukkue huilaa nyt hetken, uusi harjoituskausi hieman muuttuvalla ryhmällä alkaa reilun kuukauden kuluttua.

Seuratyössä tarvitaan monia tekijöitä. Menestyvän joukkueemme taustalla ja tukena ovat olleet katsojien ja yhteistyökumppanien lisäksi Kirittärien johtokunta ja talkooväki. Heidän panoksensa on usein näkymätön, mutta sitäkin tärkeämpi.

Mestaruus on monien asioiden ja tekijöiden summa. Olemme joukkueessa kiitollisia kaikille niille ja teille, jotka ovat meitä tuon unelmamme ja tavoitteemme saavuttamisessa auttaneet!

Yhteistyöstä ja kannatuksesta nöyrästi kiittäen
Petri Kaijansinkko, Kirittärien seurajohtaja

Viimeaikaisia uutisia